Γυναίκα έμαθε ότι κέρδισε 6 εκατ. ευρώ στο Λόττο και μετά πήγε κανονικά στη δουλειά της

Δεν ήθελε να «κρεμάσει» τους συναδέλφους της.

Article featured image
Article featured image


Μια νεαρή γυναίκα κέρδισε 5 εκατ. λίρες (περίπου 6 εκατ. ευρώ) στη λοταρία, αλλά την επομένη πήγε κανονικά στη δουλειά, αφού δεν ήθελε να δημιουργήσει πρόβλημα στους συναδέλφους της με την απουσία της.

Η νεαρή γυναίκα από το Κουίνσλαντ της Αυστραλίας ανακάλυψε ότι είχε κερδίσει το υπέρογκο ποσό στο τζακπότ της Τετάρτης 16 Φλεβάρη.

Όταν δέχτηκε το τηλεφώνημα που της ανακοίνωνε ότι είχε κερδίσει, είπε ότι δεν είχε καν προλάβει να ρίξει μια ματιά στο τυχερό δελτίο, αφού ετοιμαζόταν να πάει για δουλειά.

«Ω, Θεέ μου. Αυτό είναι φανταστικό. Είμαστε πολυεκατομμυριούχοι. Ο σύντροφός μου κάθεται δίπλα μου και άκουσε κι αυτός αυτό που μου είπατε. Έχει πάθει σοκ» είπε η γυναίκα στην εκπρόσωπο της εταιρείας που διοργανώνει τη λοταρία, σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ Daily Star.

«Αυτό θα αλλάξει τη ζωή μας. Ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Περνούσαμε δύσκολα εδώ και μερικούς μήνες, οπότε θα μας βοηθήσει τόσο πολύ» συνέχισε η κοπέλα. «Πάντα ονειρεύεσαι ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά ποτέ δεν περιμένεις ότι θα γίνει στ' αλήθεια και να κερδίσεις τόσα πολλά λεφτά», είπε.

Παρά τα ανέλπιστα νέα, το ζευγάρι αποφάσισε να πάει κανονικά στις δουλειές του και να γιορτάσει το απίστευτο γεγονός το απόγευμα μόλις σχολάσουν. «Δεν θέλουμε να απογοητεύσουμε τους συναδέλφους μας, οπότε δεν θα πάρουμε τηλέφωνο να δηλώσουμε ασθένεια, αλλά ίσως να κάνουμε κάτι καλό απόψε το βράδυ για να το γιορτάσουμε» εξήγησε η γυναίκα.

Όσο για το πώς σχεδιάζουν να ξοδέψουν τα κέρδη τους, η κοπέλα ανέφερε ότι θα χρησιμοποιήσουν τα χρήματα για να βοηθήσουν τους γονείς τους να συνταξιοδοτηθούν νωρίτερα και ν’ αγοράσουν το σπίτι των ονείρων τους.

«Δεν είμαι σίγουρη τι θα κάνουμε με τα υπόλοιπα. Ποτέ δεν περιμέναμε να γίνουμε πολυεκατομμυριούχοι» δήλωσε η γυναίκα.

Η ιστορία του υπερτυχερού ζευγαριού έγινε viral, με τους περισσότερους χρήστες να θαυμάζουν τον επαγγελματισμό της, αλλά και να τονίζουν ότι αυτοί στη θέση της θα είχαν φύγει ήδη για διακοπές.


Πηγή: sputniknews.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ