Τύπισσα σπάει ρεκόρ Γκίνες τρώγοντας 19 κοτομπουκιές σε 60 δευτερόλεπτα

Κατέχει συνολικά 27 ρεκόρ Γκίνες που σχετίζονται με το φαγητό.

Article featured image
Article featured image


Τον περασμένο μήνα, το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη ποσότητα κατανάλωσης κοτομπουκιών μέσα σε ένα λεπτό καταρρίφθηκε από την Leah Shutkever, μια γυναίκα από το Ηνωμένο Βασίλειο, που έσπασε το ρεκόρ τρώγοντας 19 nuggets μέσα σε ένα μόνο λεπτό.

Μετρώντας σε βάρος την ποσότητα των nuggets, η Shutkever κατάφερε να φάει 352 γραμμάρια, με το προηγούμενο ρεκόρ να ήταν στα 298 γραμμάρια, το οποίο κατείχε το μοντέλο Nela Zisser, από το 2020.Σύμφωνα με το bio της Leah στο Instagram, η ίδια κατέχει 27 ρεκόρ Γκίνες σχετικά με το φαγητό. Μερικά από αυτά αφορούν την πιο γρήγορη κατανάλωση ενός λίτρου σάλτσας γκρέιβι κι ενός αγγουριού, καθώς και την κατανάλωση των περισσότερων λαζανιών μέσα σε 30 δευτερόλεπτα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Leah καταρρίπτει ρεκόρ σχετικό με κοτομπουκιές. Το 2020 έφαγε τις περισσότερες μέσα σε 3 λεπτά, φτάνοντας τα 775,1 γραμμάρια συνολικά και κάπως έτσι, πήρε τη θέση του Thomas Welborn που κατάφερε να φάει μόνο 746 γραμμάρια.

Η ίδια έχει και κανάλι στο YouTube αφιερωμένο στο ταλέντο της, με πάνω από 310 χιλ. συνδρομητές.Με πληροφορίες από Neopolis, LB

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ