Αυτό είναι μάλλον το πιο απρόσμενο «εύρημα» που θα μπορούσε να βρεθεί στον τοίχο ενός σπιτιού

Η ανακάλυψη -που χρονολογείται στον περασμένο αιώνα- έγινε κατά την ανακαίνιση του σπιτιού.

Article featured image
Article featured image


Ο Ρομπ και η Γκρέισι Τζόουνς έκαναν εργασίες για την ανακατασκευή του σπιτιού τους που χρονολογείται από το 1959, όταν ξαφνικά ανακάλυψαν μία σακούλα με φαγητό από τα McDobnald' s πίσω από έναν τοίχο.

«Ο Ρομπ ήταν στο μπάνιο και αντικαθιστούσε το παλιό εξάρτημα για το χαρτί τουαλέτας», είπε η Γκρέισι στο CNN την Τετάρτη.

«Ενώ το έβγαζε, παρατήρησε ένα τυλιγμένο κομμάτι ύφασμα μαζεμένο μέσα στον τοίχο». Το ζευγάρι δεν είχε ιδέα ότι επρόκειτο να ανακαλύψει fast food από τη δεκαετία του 1950.

«Κοιταχτήκαμε και αναρωτηθήκαμε αν θα έπρεπε να καλέσουμε την αστυνομία στην περίπτωση που μόλις είχαμε ανακαλύψει κάποιο στοιχείο, έναν τόπο εγκλήματος!», είπε η Γκρέισι.

«Ανακουφιστήκαμε όταν είδαμε ότι ήταν απλά μία σακούλα με πατάτες McDonald's».

patatesx.jpg



Στη συνέχεια μετέφεραν τη σακούλα στην κουζίνα τους για να την ανοίξουν προσεκτικά. Μέσα βρήκαν δύο περιτυλίγματα από χάμπουργκερ και μερικές μισοφαγωμένες τηγανητές πατάτες.

«Είδαμε τις πατάτες και είπαμε, "Αυτό είναι εξωπραγματικό". Πώς στο καλό βρίσκονται ακόμα αυτές οι πατάτες σε αυτό το σακουλάκι και πώς διατηρούνται τόσο καλά; Ήταν ακραίο», πρόσθεσε η Γκρέις.

Το ζευγάρι έπιασε μερικές δε, και σοκαρίστηκε από το πόσο καλοδιατηρημένες τις ένιωθαν, παρά την κακή τους εμφάνισή, λόγω ηλικίας.

Ερευνώντας το λογότυπο στην σακούλα ανακάλυψαν ότι οι πατάτες είχαν αγοραστεί κάπου μεταξύ του 1955 και 1961.

imagef.jpg



Βρήκαν επίσης ότι ένα από τα αυθεντικά McDonald's της περιοχής χτίστηκε στον δρόμο κοντά στο σπίτι τους το 1959. Τότε που χτίστηκε και το δικό τους σπίτι.

Η σακούλα δε, περιείχε ακόμη και την αρχική μασκότ της αλυσίδας fast-food, Speedee.

Προς το παρόν, το ζευγάρι έχει φυλάξει το σακουλάκι με το φαγητό από τον περασμένο αιώνα αλλά δεν ξέρει τι θα το κάνει.

«Θα χαρούμε να το πουλήσουμε ή αν όχι, πιθανότατα θα το κρατήσαμε ως ένα ωραίο κομμάτι της ιστορίας», είπε η Γκρέισι.


ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ