Λεμεσός: Πολίτης καταγγέλλει ένα απίστευτο περιστατικό κακοποίησης γάτου

Εικόνες που ΠΡΕΠΕΙ να (μάς) ενοχλήσουν.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από Facebook / Giorgos Michael

Ούτε μια εβδομάδα μετά το επαίσχυντο περιστατικό που έλαβε χώρα στη Λευκωσία, όπου άγνωστοι έβαψαν με σπρέι γατάκια, τα θανάτωσαν, έγραψαν με το αίμα τους πάνω σε τοίχο και έπειτα τα κρέμασαν, ένα εξίσου απαράδεκτο συμβάν καταγγέλλει πολίτης.



Mέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, ο χρήστης Giorgos Michael, αναφέρει πως κάποιοι αποφάσισαν να πυροβολήσουν έναν γάτο με όπλα φλομπέρ, στην επαρχία Λεμεσού.

gatos-dias-flober-lemesos-1_city.jpg
Φωτογραφία: Facebook / Giorgos Michael



Την ανάρτησή του συνοδεύουν εικόνες (ντροπής), που δείχνουν πόση ζημιά υπέστη το γατάκι, με το τρίχωμα κάτω από τα μάτια του να έχει βαφτεί με αίμα, ενώ το ένα του μάτι είναι κλειστό και το άλλο κατακόκκινο. Στις εικόνες φαίνεται επίσης και η ακτινογραφία που του έκαναν, στην οποία ξεχωρίζουν οι δεκάδες σφαίρες από τους πυροβολισμούς που δέχτηκε.

skagia-gatos-dias-lemesos_city.png



Αυτούσια η ανάρτηση του καταγγέλλοντα:


Με ρωτούσε ο μικρός μου ο γιος πριν λίγες μέρες αν υπάρχουν ζώα «κακά» που θέλουν να σου κάνουν κακό! Η απάντησή μου ήταν πολύ γρήγορη και εύκολη: «Μάριέ μου», του είπα, «να μην φοβάσαι τα ζώα, κανένα ζώο δεν είναι κακό! Να φοβάσαι και να προσέχεις μόνον τους ανθρώπους, γιατί υπάρχουν και ζουν ανάμεσά μας πολύ κακοί άνθρωποι!».

Πέστε μου τι θα πω εγώ τώρα στον μικρό όταν πάμε στη Λεμεσό, στον παππού και στη γιαγιά και δει τον αγαπημένο του γάτο σε αυτήν την κατάσταση; Αν καταφέρει να βγει νικητής ζωής ο κακόμοιρος, αφού κάποιοι «κακοί άνθρωποι» αποφάσισαν να τον κάνουν σκοποβολή με τα φλομπέρ, την Κυριακή.

Τα κατάφερε όμως ρε, και δεν τον σκοτώσατε έτσι για να ξέρετε! Ο Δίας είχε τη δύναμη και τη θέληση για ΖΩΗ και επέστρεψε σπίτι του και ήδη νοσηλεύεται σε κλινική! Και θα τα καταφέρει γιατί έχει κάτι που εσείς δεν έχετε ούτε θα έχετε ποτέ! Έχει καρδιά και αγάπη μέσα του όχι μίσος και κακία σαν εσάς!


Η ανάρτηση περιέχει εικόνες που ενδέχεται να ενοχλήσουν:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ