Μικρός μεταλάς αποφάσισε να γεννηθεί σε συναυλία των Metallica

Τα νερά της μαμάς του έσπασαν υπό τον ήχο του κλασικού κομματιού «Enter Sandman».

Article featured image
Article featured image


Το περασμένο Σάββατο ένα θαυμάσιο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της συναυλίας των Metallica στην πόλη Curitiba του Μεξικό.

Κατά τη διάρκεια που το μυθικό συγκρότημα και το κοινό ρόκαραν στο κλασσικό τραγούδι «Enter Sandman», στο στάδιο Couto Pereira, η δερμαστοστίκτις Joice M. Figueiró ξεκίνησε να έχει συσπάσεις, καθώς βρισκόταν στη 39η εβδομάδα της κύησής της.

Σύμφωνα με το NYPost οι γιατροί της γυναίκας της είχαν επιτρέψει να παρευρεθεί στη συναυλία του μέταλ συγκροτήματος, η οποία πραγματοποιούταν στο πλαίσιο της περιοδείας τους στη Νότια Αμερική που είχε αναβληθεί τον Απρίλιο του 2020 λόγω της πανδημίας.

Τα νερά της Joice έσπασαν ενώ βρισκόταν στον χώρο για ΑμεΑ και αφού δεν υπήρχε χρόνος για να προλάβει να μεταβεί στο μαιευτήριο αποφάσισε να καλέσει την ομάδα ιατρών που είχε στηθεί στη συναυλία για λόγους ασφαλείας.



«Πότε δεν είχα φανταστεί ότι θα ήμουν σε μία συναυλία των Metallica στις 39 εβδομάδες κύησης και αυτό το αγοράκι θα αποφάσιζε να γεννηθεί ακριβώς εκεί, τρία μόλις κομμάτια πριν το τέλος της συναυλίας στο Couto Pereira και υπό τους ήχους του “Enter Sandman”», έγραψε στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram, όπου μοιράστηκε την ιστορία της.

Αφού γέννησε, ένα ασθενοφόρο έφτασε στον χώρο και τη μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου η ίδια και το μωρό ήταν ασφαλείς και υγιείς.



Το νοσοκομείο ανέφερε στο Instagram ότι οι υπάλληλοί του «εύχονται καλή υγεία στον νεότερο “ρόκερ” της Curitiba».

Η μαμά αστειεύτηκε λέγοντας πως δεν επρόκειτο να ονομάσει το πολύτιμο αγοράκι της «Sandman». «Θα δεχτεί bullying με το όνομα “Sandman”. Έχει ήδη αρκετή ιστορία να πει», είπε σε συνέντευξή της.

«Ο Luan Figueiró ήρθε στον κόσμο στις 05/07/2022 στις 23:15 κουνώντας όλες τις μεταλλικές κατασκευές», έγραψε στο τέλος της ανάρτησής της η Joice.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ