40χρονη κακοποίησε σεξουαλικά 13χρονο «για να αποδείξει ότι δεν είναι γκέι»

Το παιδί της έλεγε να σταματήσει αλλά εκείνη το αγνοούσε, ενώ του έλεγε συνέχεια ότι τον αγαπούσε και πως ήθελε να την αφήσει έγκυο.

Article featured image
Article featured image


Μια 40χρονη γυναίκα στη Βρετανία αποπλάνησε ένα 13χρονο αγόρι δίνοντάς του αλκοόλ και στη συνέχεια το κακοποίησε σεξουαλικά για να «αποδείξει» ότι δεν είναι γκέι. Το έφηβο αγόρι ανέπτυξε αυτοκτονικές τάσεις.

Η Λούσι Χάμπλεϊ αρχικά αρνήθηκε οποιαδήποτε κατηγορία στην αστυνομία, αλλά τελικά ομολόγησε την ενοχή της σχετικά με την κακοποίηση του παιδιού.

Η Χάμπλεϊ επιδίωξε να γίνει «φίλη» με τον 13χρονο και στη συνέχεια η συναναστροφή πήρε σεξουαλικά χαρακτηριστικά όταν εκείνος της είπε ότι είναι γκέι. «Θα αποδείξω ότι δεν είσαι ομοφυλόφιλος», απάντησε καθώς τον οδηγούσε σε ένα υπνοδωμάτιο.

Εκεί, η δράστρια ενθάρρυνε τον 13χρονο να πίνει αλκοόλ και να καπνίζει ενώ άρχισε να τον φιλάει. Το παιδί της έλεγε να σταματήσει αλλά εκείνη το αγνοούσε, ενώ του έλεγε συνέχεια ότι τον αγαπούσε και πως ήθελε να την αφήσει έγκυο.

Από τότε, η σεξουαλική κακοποίηση έγινε σχεδόν καθημερινή σε μια περίοδο εννέα μηνών μεταξύ 2018 και 2019.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, μια μαρτυρία έλεγε πως ένας γείτονας της 40χρονης χτύπησε την πόρτα του σπιτιού της και όταν του άνοιξαν αντίκρισε τη δράστρια και το θύμα με ρόμπες και σημάδια στον λαιμό. Αυτό προκάλεσε ανησυχία στον γείτονα και αποφάσισε να υποβάλει μια ανώνυμη καταγγελία για το περιστατικό.

Το αγόρι «δεν είχε το θάρρος να το πει σε κανέναν» αλλά τελικά το εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα του και σε μια κοινωνική λειτουργό, λέγοντας ότι η Χάμπλεϊ τού είχε κάνει «κακά πράγματα».

«Δε βλέπω τον εαυτό μου να είναι ποτέ ξανά χαρούμενος. Με έχει καταστρέψει. Έχω αλλάξει τα πάντα στον εαυτό μου, και τίποτα προς το καλύτερο. Έχω αυτοτραυματιστεί και μένω για βδομάδες χωρίς ύπνο. Πήρα υπερβολική δόση με σκοπό να αυτοκτονήσω», είπε το παιδί.

Η δικαστής Άννα Ρίτσαρντσον είπε ότι η Χάμπλει είχε τον πλήρη έλεγχο του παιδιού και έτσι το χειραγωγούσε. Η 40χρονη καταδικάστηκε σε επτάμισι χρόνια φυλάκιση και θα παραμείνει ισόβια στο Μητρώο Σεξουαλικών Παραβατών.


Με πληροοφορίες από Lifo, Pinknews

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ