Εργαζόμενη σε γυράδικο φτιάχνει πιτόγυρα μεγαλύτερα από το κεφάλι της

Το γυράδικο δημιούργησε λογαριασμό στο Tik Tok και έγινε viral.

Article featured image
Article featured image


Ένα γυράδικο από το Ηνωμένο Βασίλειο έχει καταφέρει να συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές στα βίντεό του χάρη στο μέγεθος του πιτόγυρου που ετοιμάζει.



Στη Βρετανία υπάρχουν αρκετά μαγαζιά με ελληνικό φαγητό. Ένα από αυτά ακούει στο όνομα «Tasty Gyros» και βρίσκεται στην περιοχή Ένφιλντ του Λονδίνου. Η σπεσιαλιτέ του είναι, φυσικά, το τυλιχτό σουβλάκι με γύρο ή καλαμάκι, αλλά μπορεί να βρει κανείς και οτιδήποτε άλλο υπάρχει σε ένα ελληνικό σουβλατζίδικο: Μερίδες, «σκεπαστές», σαγανάκι, χωριάτικη και πολλά άλλα.



Πιο συγκεκριμένα, το Tasty Gyros δημιούργησε λογαριασμό στο Tik Tok και έγινε viral, επειδή σε κάθε βίντεο βλέπουμε μία από τις εργαζόμενες να ετοιμάζει ένα τεράστιο πιτόγυρο, βάζοντας μέσα μια μεγάλη ποσότητα κρέατος, μαζί με όλα τα υπόλοιπα γνωστά υλικά. Τα συγκεκριμένα μικρά βιντεάκια μαζεύουν κάθε φορά χιλιάδες προβολές, με κάποια από αυτά να έχουν ξεπεράσει ακόμη και τα τρία ή τέσσερα εκατομμύρια.



Μάλιστα, το μέγεθος του πιτόγυρου είναι μεγαλύτερο από το... κεφάλι της εργαζόμενης που το φτιάχνει, ωστόσο υπάρχουν και σουβλάκια σε κανονικό μέγεθος. Όσον αφορά στην τιμή, τα τυλιχτά -τόσο με χοιρινό, όσο και με γύρο κοτόπουλο- είναι στα 7,19 ευρώ. Ενώ, με λίγο πάνω από 10 ευρώ, το κατάστημα προσφέρει τα γνωστά στο εξωτερικό «meals», στα οποία το πιτόγυρο συνοδεύεται με πατάτες, σως και αναψυκτικό ή μπύρα.


Με πληροφορίες από gazzetta.gr,protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ