4χρονος βόλταρε με το αμάξι της μαμάς του και κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα

Προσέκρουσε σε δύο αυτοκίνητα, βγήκε από το αυτοκίνητο και απομακρύνθηκε από τον «χώρο του εγκλήματος».

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από POLICE UTRECHT NORTH

Ουδείς γνωρίζει εάν αυτό το 4χρονο αγόρι θα έχει τελικά… μέλλον στη Φόρμουλα 1, ωστόσο ήδη έχει κάνει το πρώτο βήμα προς τις πίστες. Και αυτό γιατί αποφάσισε να πάει ολομόναχος βόλτα με το αυτοκίνητο της μαμάς του στους δρόμους της Ουτρέχτης το Σάββατο.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως το αυτοκίνητο που οδηγούσε το παιδί προσέκρουσε σε δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα και ο μικρός βγήκε από το όχημα και απομακρύνθηκε.

Η αστυνομία ενημερώθηκε από ανήσυχους πολίτες που είδαν το παιδί να περπατάει μόνο του στο δρόμο, μέσα στο κρύο μόνο με τις πιτζάμες του και ξυπόλητος.

Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της «βόλτας» του ενώ η αστυνομία της Ουτρέχτης έγραψε στο Instagram ότι βρήκε τον επόμενο… Μαξ Φερστάπεν.

4xronos-astinomiko-tmima-aftokinito-mamas_city.jpg
Φωτογραφία: POLICE UTRECHT NORTH



Το παιδί ξύπνησε το πρωί του Σαββάτου λίγη ώρα αφότου ο πατέρας του έφυγε για τη δουλειά, πήρε τα κλειδιά της μητέρας του για «να πάει μια βόλτα με το αυτοκίνητο».

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν να βρουν και να βοηθήσουν το παιδί ενημερώθηκαν στη συνέχεια για ένα τρακαρισμένο και εγκαταλελειμμένο όχημα κοντά στο σημείο.

Αντελήφθησαν, λοιπόν, ότι το όχημα ήταν της μητέρας του παιδιού και τότε τηλεφώνησαν στη γυναίκα.

Όταν έδωσαν το τηλέφωνο στον 4χρονο, άρχισε να κινεί τα χέρια του σαν να οδηγούσε.

«Τότε αντιληφθήκαμε ότι ενδεχομένως να ήταν και ο οδηγός» γράφει η ανάρτηση της αστυνομίας.

4xronos-astinomiko-tmima-aftokinito-mamas_city.jpg
ΠΗΓΗ: POLICE UTRECHT NORTH



Οι αστυνομικοί έδωσαν στον 4χρονο λίγη ζεστή σοκολάτα και ένα λούτρινο αρκουδάκι στο αστυνομικό τμήμα μέχρι να τον παραλάβει η μητέρα του.

Ο μικρός, τον οποίο η μητέρα του χαρακτήρισε πολυμήχανο, άνοιξε το αυτοκίνητο με το κλειδί, έβαλε μπροστά και ξεκίνησε τη βόλτα του…

Οι αστυνομικοί συνέστησαν στους γονείς να κρύβουν τα κλειδιά τους στο μέλλον


ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ