Τα 8 πρώτα λεπτά του «Stranger Things 4» στηρίζονται ξανά σε ανατριχιαστικά σκηνικά

Η μεγάλη πρεμιέρα του «Stranger Things 4» πλησιάζει και το Netflix συνεχίζει να «βομβαρδίζει» το ίντερνετ με νέο υλικό από τη σειρά.

Article featured image
Article featured image

Η μεγάλη πρεμιέρα του Stranger Things 4 πλησιάζει και το Netflix συνεχίζει να «βομβαρδίζει» το ίντερνετ με νέο υλικό από τη σειρά. Και αυτό γιατί μόλις κυκλοφόρησαν τα πρώτα 8 λεπτά από το 1ο επεισόδιο, στο επίσημο κανάλι του Netflix στο YouTube και έτσι από σήμερα κιόλας μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από την 4η σεζόν.

Η περιγραφή του βίντεο αναφέρει:

Τι έκανες; Μένει μόνο μία εβδομάδα! Δες τα 8 πρώτα λεπτά του ST4. Με το ξεκίνημα των ανοιξιάτικων διακοπών, το σκοτάδι απλώνεται ξανά στο Χόκινς και πυροδοτεί νέο τρόμο, ανατριχιαστικές μνήμες και μια νέα απειλή.

strangerthingsseason4.jpg


Η επίσημη σύνοψη του 4ου κύκλου αναφέρει:

Έχουν περάσει έξι μήνες από την Μάχη του Starcourt, που έφερε τον τρόμο και την καταστροφή στο Hawkins. Η γνωστή παρέα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον απόηχο των γεγονότων χωρίζεται για πρώτη φορά και το να εξερευνούν την πολυπλοκότητα του Λυκείου σίγουρα δεν κάνει την κατάσταση ευκολότερη. Στην πιο ευάλωτη στιγμή τους, μια νέα τρομακτική απειλή αναδύεται και τους φέρνει ενώπιον ενός σατανικού μυστηρίου που εάν λυθεί ίσως να βάλει τέλος μια και καλή στις τερατουργίες του Upside Down.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine που θα υποδυθεί ξανά τον Dr. Martin Brenner, και οι Priah Ferguson, Cara Buono και Brett Gelman που αποτελούν πλέον τακτικά μέλη του cast.

Στις νέες προσθήκες έχουμε επίσης τον Robert Englund, που θα υποδυθεί τον Victor Creel και τον Tom Wlaschiha που γνωρίσαμε ως "Jaqen H'ghar" στο Game of Thrones, μαζί με μερικά ακόμη νέα πρόσωπα.

Το Stranger Things 4 θα κάνει πρεμιέρα χωρισμένο σε δύο μέρη με το "Vol.1" να διατίθεται στις 27 Μαΐου, ενώ το "Vol.2" την 1η Ιουλίου. Δείτε τα πρώτα 8 λεπτά μέσα από τον player που ακολουθεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ