Γυναίκα γέννησε μέσα στο ασανσέρ ένα υγιέστατο κοριτσάκι [ΒΙΝΤΕΟ]

Με τη βοήθεια του φύλακα ασφαλείας που τη μετέφερε στο μαιευτήριο.

Article featured image
Article featured image


Μια εγκυμονούσα στο Ντάλας των ΗΠΑ, η Betzabeth Perez, γιόρτασε τη γιορτή της Μητέρας με έναν τρόπο που δεν θα ξεχάσει μάλλον ποτέ, αφού εκείνη τη μέρα γέννησε μέσα στο ασανσέρ του μαιευτηρίου. Το ανυπόμονο κοριτσάκι της γεννήθηκε με ασφάλεια χάρη και στη βοήθεια του φρουρού ασφαλείας Eli Davila.

Όταν η Perez άρχισε να έχει συσπάσεις, αυτή και ο σύντροφός της, Adolfo Soto, μετέβησαν γρήγορα στην κλινική. Οι κάμερες του νοσοκομείου απαθανάτισαν το ζευγάρι να φτάνει στην είσοδο του κτηρίου όπου τους υποδέχτηκε ο φρουρός ασφαλείας, ο οποίος με ένα τροχοκάθισμα ανέλαβε να μεταφέρει γρήγορα τη γυναίκα στον χώρο του μαιευτηρίου.



«Είδα την Betzabeth και τον Adolfo να σταματούν πολύ γρήγορα. Ήταν ξεκάθαρο ότι η γυναίκα γεννούσε και έτσι τους έφερα ένα καροτσάκι», λέει ο Davila, ο οποίος είναι φρουρός ασφαλείας εδώ και έξι χρόνια. «Ενώ περπατούσαμε προς το ασανσέρ, το κεφάλι του μωρού άρχισε να φαίνεται και ήξερα ότι έπρεπε να αντιδράσω γρήγορα», ανέφερε σε τοπικά Μέσα.

Καθώς πλησίασαν το ασανσέρ, το βίντεο από τις κάμερες του νοσοκομείου έδειχνε την Perez να αισθάνεται άβολα και να είναι ανήσυχη ενώ καθόταν στο καροτσάκι της. Λίγες στιγμές αργότερα, η Perez βγήκε από το ασανσέρ, κρατώντας το κοριτσάκι της στα χέρια της. Σύμφωνα με το νοσοκομείο, ο τοκετός ήταν πολύ γρήγορος, αφού διήρκησε ένα περίπου λεπτό.

«Το μωρό άρχισε να κλαίει και τότε η μαμά ηρέμησε. Της είπα ότι όλα θα πάνε καλά», ανέφερε ο Davila. «Θέλω να είμαι μέρος της ζωής του μωρού και να γιορτάσω την Ημέρα της Μητέρας και τα γενέθλιά του, καθώς μεγαλώνει», δήλωσε περαιτέρω ο φύλακας, ο οποίος είναι επίσης πατέρας δύο ενήλικων παιδιών. «Μου φαίνεται ότι θα γίνει άλλο ένα από τα παιδιά μου». Οι γονείς που έχουν άλλα τρία παιδιά, ονόμασαν το κοριτσάκι τους Mia.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ