Νέα σειρά Three Cents ZERO Sugar για δροσιά και απόλαυση χωρίς ενοχές

Όλοι ξέρουμε ότι το μακρύ, καυτό κυπριακό καλοκαίρι δεν παλεύεται. Αν ψάχνεις για κάτι πραγματικά δροσιστικό χωρίς να νιώθεις ενοχές για περιττές θερμίδες, η νέα σειρά Three Cents ZERO Sugar είναι ό,τι χρειάζεσαι.

Article featured image
Article featured image



Τα Three Cents ZERO Sugar διατηρούν την υπέροχη γεύση της αυθεντικής συνταγής Three Cents που ήδη γνωρίζεις και λατρεύεις χωρίς την προσθήκη ζάχαρης που σημαίνει απόλαυση απαλλαγμένη από ενοχές!

Δοκιμάστε λοιπόν χωρίς τύψεις τα νέα Three Cents ZERO Sugar μόνα τους, ως δροσιστικά αναψυκτικά από τις πρώτες πρωινές ώρες και σε όλη τη διάρκεια της ημέρας: στη δουλειά, στην παραλία ή στο σπίτι με παρέα. Επιπλέον, μπορείτε να τα απολαύσετε ως mixers για ευφάνταστα cocktails που θα απογειώσουν τα βράδια σας. Και όλα αυτά χωρίς περιττές θερμίδες!

Τα Three Cents ZERO Sugar παρασκευάζονται από φυσικά συστατικά, χωρίς συντηρητικά και τεχνητά χρώματα ενώ είναι κατάλληλα για vegan/vegetarian και δεν περιέχουν γλουτένη.

Η σειρά ZERO Sugar αποτελείται από:

PINK GRAPEFRUIT SODA ZERO SUGAR

Μια αρωματική σόδα εξαιρετικής ποιότητας από φρέσκα ροζ γκρέιπφρουτ που διακρίνεται για το έντονο και σύνθετο άρωμά της χωρίς ζάχαρη.

PINK%20GRAPEFRUIT.jpg



MANDARIN & BERGAMOT SODA ZERO SUGAR

Τα αρώματα του περγαμόντο και του μανταρινιού συνδυάζονται αρμονικά για να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερη σόδα χωρίς ζάχαρη.

MANDARIN.jpg



CHERRY
SODA ZERO SUGAR

Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός που σχηματίζουν τα αγριοκέρασα με τα αρώματα από τα κουκούτσια κερασιών, για να αναδείξει τις σύνθετες, γλυκές γεύσεις του φρούτου σε μια μοναδική σόδα χωρίς ζάχαρη.

CHERRY.jpg



TONIC
WATER ZERO SUGAR

Ένα υψηλής ποιότητας Tonic για να συνοδεύσει το premium gin ή την vodka σας. Η απόλυτη επιλογή για το τέλειο Gin & Tonic χωρίς ζάχαρη.

TONIC_WATER.jpg



Την αποκλειστική πώληση και διανομή των προϊόντων Three Cents στην Κύπρο έχει η Tempo Beverages Cyprus Ltd.

3CENTS-ZERO SUGAR.png

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ