Σκωτσέζος ταξίδεψε 8 χιλ. χιλιόμετρα για να συναντήσει από κοντά κοπέλα που γνώρισε στο Tinder

«Μπορούμε να καταλάβουμε γιατί όλοι σκέφτονται ρομαντικά βιβλία και ρομαντικές κομεντί όταν ακούνε την ιστορία μας, ακόμα και εμείς είμαστε λίγο έκπληκτοι».

Article featured image
Article featured image


Στην αναζήτησή του για αγάπη, ένας άντρας από τη Σκωτία ταξίδεψε σχεδόν 8.000 χιλιόμετρα για να συναντήσει από κοντά μια κοπέλα που γνώρισε στο Tinder.

Ο 32χρονος Πάτρικ από τη Σκωτία, εξήγησε στο TikTok ότι αφού είχε χωρίσει πριν από μερικούς μήνες, αποφάσισε να δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο Tinder, όπου γνώρισε την Μπρίτζετ, από τις ΗΠΑ. Η επικοινωνία τους πήγαινε πολύ καλά και η Μπρίτζετ αποφάσισε να καλέσει τον Πάτρικ στην Αμερική για να τη συνοδεύσει σε έναν γάμο.

«Τον Ιανουάριο του 2022 μετά τον Covid, χώρισα με τη σύντροφό μου – μεγάλη ιστορία - αλλά αποφάσισα να προχωρήσω παρακάτω και έτσι αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το Tinder, κάτι που δεν είχα κάνει ποτέ πριν. Λίγους μήνες αργότερα έλαβα ένα μήνυμα από μια κοπέλα που φαινόταν πολύ καλή και όμορφη», λέει στο TikTok ο 32χρονος.

@paddycampbell685 Met a Bonnie lassie and I'm flying across the world to meet her. 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿➡️🇺🇲✈️ @fabledbridge #ScotinAmerica #scotland #fyp #foryoupage #tinderpassport #Scotland #longdistancerelationship #Chicago ♬ original sound - paddycampbell685



«Ορκίζομαι ότι φαινόταν σαν να ήταν από το Εδιμβούργο, κάτι που πραγματικά με μπέρδεψε. Τελικά αποδείχθηκε πως ήταν από την Αμερική - 4.700 μίλια μακριά στο Ουισκόνσιν σε ένα μέρος που ονομάζεται New Glarus».

Ο Πάτρικ συνέχισε λέγοντας πως έκαναν πολύ συχνά βίντεο κλήσεις και συνειδητοποίησαν πως είχαν πολλά κοινά και γενικά τα πήγαιναν καλά. Μερικούς μήνες αργότερα, η Μπρίτζετ κάλεσε τον Πάτρικ στην Αμερική για να πάνε μαζί σε ένα γάμο. Γυρίζοντας την κάμερα στη βαλίτσα του, ο Πάτρικ αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί την προσφορά και ότι θα πετούσε για να τη δει, ξεκινώντας το ταξίδι του από τη Γλασκώβη στις 16 Μαΐου και μετά πηγαίνοντας στο Δουβλίνο. Στη συνέχεια θα πετούσε στο Σικάγο και θα έφτανε στην πατρίδα της Μπρίτζετ.

Ολοκληρώνοντας το βίντεό του είπε: «Είναι τρελό. Είναι απολύτως τρελό αυτό που συμβαίνει, αλλά ναι».

Στη συνέχεια, η Μπρίτζετ μοιράστηκε στον δικό της λογαριασμό στο TikTok τη στιγμή που το ζευγάρι αγκαλιάστηκε για πρώτη φορά αλλά και στιγμές από την βόλτα τους στο Σικάγο. Η λεζάντα έγραφε: «Είναι το καλύτερο ραντεβού που έχω πάει ποτέ».

@fabledbridge Update on the First Date with my Scottish Beau 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿. Easily the best date I’ve ever been on. @paddycampbell685 #AmericaninScotland #ScotinAmerica #scotlandtiktok #fyp #foryoupage #tinderpassport #Scotland #longdistancerelationship #Chicago ♬ original sound - Whatsername



Το ζευγάρι είπε στο FEMAIL: «Ειλικρινά είμαστε απλώς κολακευμένοι και τόσο ευγνώμονες για όλους τους ανθρώπους που εμπνέονται από την ιστορία μας. Δεν το κάναμε για να προκαλέσουμε σάλο, αλλά μπορούμε να καταλάβουμε γιατί όλοι σκέφτονται ρομαντικά βιβλία και ρομαντικές κομεντί βλέποντάς μας. Ακόμα και εμείς είμαστε λίγο έκπληκτοι».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε αφού η Μπρίτζετ χρησιμοποίησε το χαρακτηριστικό «Tinder Passport» που σου επιτρέπει να δεις άτομα που χρησιμοποιούν την εφαρμογή από όλο τον κόσμο, η ίδια όμως ήθελε να γνωρίσει έναν Σκωτσέζο και έτσι έβαλε στις ρυθμίσεις την ανάλογη τοποθεσία.

Οι σχολιαστές στο TikTok ήταν υποστηρικτικοί και θετικοί σχετικά με τη ρομαντική τους περιπέτεια.

Ένας χρήστης έγραψε κάτω από το βίντεο της Μπρίτζετ: «Όμορφος, καλοντυμένος, τέλεια τατουάζ, σκωτσέζικη προφορά και ταξίδεψε τον μισό κόσμο για να σε δει. Νικητής 10/10».

Άλλοι έγραψαν κάτω από το βίντεο του Πάτρικ: «να είσαι ασφαλής» και «παιδί με κλάση».

Η Μπρίτζετ μοιράστηκε στο TikTok και ένα βίντεο που τους δείχνει στον γάμο που του πρότεινε να πάνε μαζί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ