Ένα νέο κατάστημα αθλητικών ειδών έκανε την εμφάνισή του στο Nicosia Mall

To ASICS-SPEEDO προσφέρει στους λάτρεις του αθλητισμού μια τεράστια γκάμα αθλητικών ειδών υψηλής ποιότητας.

Article featured image
Article featured image


Ένα νέο κατάστημα αθλητικών ειδών έκανε την εμφάνιση στο Nicosia Mall. Ο λόγος για το νέο κατάστημα της εταιρείας Α.Μ. Παπακυριακού (Famous Sports), ASICS-SPEEDO, το οποίο ήρθε να προσφέρει στους λάτρεις του αθλητισμού μια τεράστια γκάμα αθλητικών ειδών υψηλής ποιότητας.

1KNasVd5.jpg



Η ASICS με χρόνια εμπειρίας στον χώρο του αθλητισμού, αποτελεί πρωτοπόρο στο πεδίο των αθλητικών προϊόντων. Η ιστορία της ξεκίνησε στην Ιαπωνία το 1949, όταν ο Kihachiro Onitsuka δημιούργησε το πρώτο μπασκετικό παπούτσι και ίδρυσε την εταιρεία Onitsuka, η οποία αργότερα μετονομάστηκε σε ASICS. Σήμερα, η ASICS είναι στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας αγοράς του αθλητισμού, ενώ είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητή ανάμεσα στους λάτρεις του αθλητισμού και στους επαγγελματίες αθλητές.

hje5XDoA.jpg



H Speedo αποτελεί το μεγαλύτερο brand μαγιό στον κόσμο. Διαχρονικό της όραμα είναι να εμπνέει τον κόσμο να κολυμπά, για σκοπούς άθλησης, εξάσκησης και ψυχαγωγίας. Η Speedo δημιουργήθηκε το 1928 στην παραλία Bondi της Αυστραλίας, όταν ο ιδρυτής της Alexander McRae εισήγαγε το Racerback suit, την πρώτη κολυμβητική στολή στον κόσμο χωρίς μαλλί, η οποία επέτρεπε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Από τότε, το πάθος της Speedo για καινοτομία οδήγησε στο ψηλότερο βάθρο των brands σε ό,τι αφορά στην κατάκτηση των περισσότερων Ολυμπιακών Χρυσών Μεταλλίων.

JDdE34bY.jpg



Η Α.Μ. Παπακυριακού Λτδ, είναι εισαγωγέας και διανομέας αθλητικών ειδών στην Κύπρο, καθώς και ιδιοκτήτρια των καταστημάτων Famous Sports, της μεγαλύτερης αλυσίδας καταστημάτων αθλητικών ειδών στην Κύπρο. Βρείτε το νέο κατάστημά της, ASICS-SPEEDO, στον πρώτο όροφο του Nicosia Mall.

SR16EbzA.jpg

sVAEeWAw.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ