Η Ντέμπορα παντρεύτηκε τη γάτα της για να γλιτώσει την έξωση από το σπίτι της

Διευκρινίζει πως η σχέση της με την τρίποδη γάτα δεν είναι σεξουαλική.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από James Linsell-Clark / SWNS

Το ποτήρι ξεχείλισε για τη Λονδρέζα Ντέμπορα, αφού τα τελευταία χρόνια αναγκάστηκε να εγκαταλείψει δύο σκυλιά και έναν γάτο επειδή οι σπιτονοικοκύρηδες των σπιτιών που νοίκιαζε δεν δέχονταν κατοικίδια και την απειλούσαν με έξωση. Έτσι, αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα για να μην αποχωριστεί ακόμη ένα κατοικίδιο, τη γάτα India.

Η 49χρονη μητέρα 2 -ανθρώπων- αποφάσισε να παντρευτεί την 5χρονη γάτα της, ούτως ώστε να μην την αποχωριστεί, αφού οι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος στο οποίο διαμένει τώρα, δεν επιτρέπουν κατοικίδια. «Δεν είχα τίποτα να χάσω και τα πάντα να κερδίσω, οπότε παντρεύτηκα τη γάτα μου», λέει η Ντέμπορα Χοτζ στο SWNS

gineka-pantreftike-tin-gata-tis-2_city.png
Φωτογραφία: James Linsell-Clark / SWNS



«Είναι ουσιαστικά το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου μετά τα παιδιά μου, θέλω να γνωρίζουν όλοι ότι με την India, δεν μπορούμε να χωριστούμε σε καμία περίπτωση, καθώς είναι τόσο σημαντική για μένα όσο τα παιδιά», εξηγεί η ίδια, ενώ διευκρινίζει πως η σχέση της με την τρίποδη γάτα δεν είναι σεξουαλική.

Στις 19 Απριλίου, η Ντέμπορα και η India «φόρεσαν» ρούχα σε στιλ σμόκιν – το δίχρωμο τρίχωμα της India μοιάζει με σμόκιν- και παντρεύτηκαν σε ένα πάρκο στο νοτιοανατολικό Λονδίνο. Όπως είπε, ορκίστηκε ότι «κανένας άντρας δεν θα με χωρίσει ποτέ από την India» και πρόσθεσε ότι «αρνούμαι να την αποχωριστώ. Προτιμώ να ζω στους δρόμους παρά χωρίς αυτήν».

gineka-pantreftike-tin-gata-tis-3_city.png
Φωτογραφία: James Linsell-Clark / SWNS



Όπως εξηγεί, στο παρελθόν αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τα δύο σκυλιά χάσκυ της, τη Σίρι και τη Σταρσάιν, επειδή στο προηγούμενο σπίτι που νοίκιαζε ο ιδιοκτήτης την απειλούσε κι αυτός με έξωση. Στη συνέχεια χρειάστηκε να αποχωριστεί και τον γάτο της, τον Τζαμάλ για τους ίδιους λόγους. «Την αγαπώ πολύ και κανείς δεν μπορεί να μας χωρίσει. Η γάτα μου είναι μέρος της οικογένειάς μου και πάει όπου πάω κι εγώ», δηλώνει η 49χρονη στην κάμερα, κρατώντας την γάτα της αγκαλιά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ