Άνδρας παντρεύτηκε τρίδυμες που του έκαναν πρόταση γάμου ταυτόχρονα

Η Νατάσα, η Νάταλι και η Ναντρέτζε συναντούσαν τον Λουβιζό εναλλάξ, πριν του αποκαλύψουν πως είναι τρία διαφορετικά άτομα.

Article featured image
Article featured image


Κεντρική φωτογραφία από Newsflash

Ένας άνδρας από το Κονγκό έγινε viral επειδή παντρεύτηκε τρεις ομοζυγωτικές τρίδυμες που αποφάσισαν να μοιραστούν τον ίδιο άντρα για να μείνουν μαζί, αντί να χωρίσουν.

Πρόκειται για έναν, 32 ετών, Κογκολέζο, γνωστό μόνο ως Λουβιζό, που παντρεύτηκε την Νατάσα, την Νάταλι και την Ναντέτζε σε μια πολύχρωμη γαμήλια τελετή που έγινε πρωτοσέλιδο διεθνώς.

Ο Λουβιζό γνώρισε αρχικά τη Ναταλί στα social media και την ερωτεύτηκε, ωστόσο φέρεται να εξαπατήθηκε από τις άλλες δύο αδερφές, αφού τον συναντούσαν εναλλάξ, χωρίς να το γνωρίζει ο ίδιος.

Αφού οι τρίδυμες ήταν ομοζυγωτικές και έμοιαζαν μεταξύ τους, ο άνδρας δεν μπορούσε να τις ξεχωρίσει και τελικά του αποκάλυψαν πως τον ερωτεύτηκαν όλες και του ζήτησαν να παντρευτεί και τις τρεις, μια πρόταση την οποία δεν μπόρεσε να αρνηθεί.

«Στην αρχή, όταν του είπαμε ότι έπρεπε να παντρευτεί και τις τρεις σοκαρίστηκε. Αλλά επειδή μας είχε ήδη ερωτευτεί όλες, τίποτα δεν μπορούσε να σταματήσει τα σχέδιά μας, αφού ήμασταν επίσης ερωτευμένες μαζί του», είπε η Νάταλι στο AfriMax.



Οι τρίδυμες πάντα πίστευαν ότι ο γάμος θα ήταν το μόνο πράγμα που θα τις χώριζε, αλλά αφού ερωτεύτηκαν τον Λουβιζό συνειδητοποίησαν ότι μπορούσαν να τον μοιραστούν όπως έκαναν με όλα τα άλλα πράγματα. Και, παρόλο που στην αρχή σοκαρίστηκε, δεν διαμαρτυρήθηκε για την ιδέα να παντρευτεί και τις τρεις αδελφές.

«Σχεδόν λιποθύμησα», είπε ο Λουβιζό. «Τις ρώτησα όταν τις συνάντησα για πρώτη φορά, ποια είναι η Νάταλι; Μπερδεύτηκα καθώς είχα σχεδιάσει να παντρευτώ τη Νάταλι, αλλά δεν μπορούσα να παντρευτώ ένα από τα κορίτσια και να αφήσω ανύπαντρες τις άλλες δύο».

Οι γονείς του Λουβιζό φαίνεται πως δεν ήταν πολύ χαρούμενοι με την πολυστνροφική σχέση του γιου τους, με αποτέλεσμα να μην παρευρεθούν καν στη γαμήλια τελετή. Οι αδερφές του από την άλλη, χρειάστηκαν λίγο χρόνο για να επεξεργαστούν την απόφαση του αδερφού τους, αλλά τελικά του συμπαραστάθηκαν.

«Στην αρχή όταν άκουσα ότι παντρευόταν τρίδυμες δεν το κατάλαβα», είπε η αδερφή του Λουβιζό. «Αν και οι γονείς μας δε συμφώνησαν, εγώ πάντα θα τον υποστηρίζω».

Ο Λουβιζό δεν φαίνεται καθόλου ενοχλημένος που χρειάστηκε τελικά να εγκαταλείψει την οικογένειά του για να παντρευτεί τις τρίδυμες. «Πρέπει να χάσεις κάτι για να κερδίσεις κάτι άλλο», λέει. «Ο καθένας έχει τις δικές του προτιμήσεις και τον δικό του τρόπο να κάνει κάποια πράγματα. Είμαι χαρούμενος που παντρεύτηκα τις τρίδυμες παρά το τι νομίζει ο κόσμος. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως η αγάπη δεν έχει όρια», προσθέτει ο νιόγαμπρος άνδρας.


Με πληροφορίες από huffpost, nypost

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ