Όταν ο Τζον ξύπνησε από πολύμηνο κώμα ζήτησε πίτσα και νόμιζε πως έπρεπε να πάει δουλειά

Μοιράστηκε την ιστορία του στο Reddit και είπε πώς το κώμα του επηρέασε τους ανθρώπους που αγαπούσε.

Article featured image
Article featured image


Ένας άνδρας που βρισκόταν σε κώμα για έξι μήνες αποκάλυψε πως του δόθηκαν μερικές πραγματικά σπαραξικάρδιες πληροφορίες όταν ξύπνησε, αφού μοιράστηκε πως ότι ήταν το «δυσκολότερο πράγμα» που είχε να αντιμετωπίσει.

To πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ο 36χρονος Τζον Πένινγκτον μόλις ξύπνησε από το πολύμηνο κώμα, ήταν πως έπρεπε να σηκωθεί για να πάει στη δουλειά και στη συνέχεια περιέγραψε σε συνέντευξή του, αλλά και σε μία ανάρτηση στο Reddit, τα όσα άκουσε όταν ξύπνησε, τα οποία μετέτρεψαν μία ευχάριστη στιγμή σε δυσάρεστη.

«Μια ημέρα το 2015, ξύπνησα νομίζοντας ότι έπρεπε να πάω για δουλειά, καθώς νόμιζα πως ήταν απλά η επόμενη μέρα. Τα χέρια και τα πόδια μου όμως ήταν δεμένα και άρχισα να πανικοβάλλομαι όταν κατάλαβα ότι είμαι στο νοσοκομείο. Πάτησα το κουμπί για να έρθει η νοσοκόμα, όμως ο άνδρας που ήταν στο διπλανό κρεβάτι έδειξε να ενοχλείται», εξηγώντας πως άρχισε να του μιλάει σε επιθετικό ύφος, καθώς θεωρούσε πως κάτι δεν πάει καλά αφού υποτίθεται ότι δεν έπρεπε να κουνιέται και φυσικά να μιλάει.

koma-pizza-douleia_city.jpg
Φωτογραφία από reddit



«Τότε ήρθε μία νοσοκόμα και άρχισε να περπατάει γύρω από το κρεβάτι, λες και ήμουν αναίσθητος. Της είπα να με ξεδέσει για να πάω στην τουαλέτα και τότε άρχισε να κλαίει. Σκούπισε τα δακρυά της και έφυγε τρέχοντας. Πάτησα το κουμπί ξανά και ήρθε ένας άνδρας, ο οποίος μου είπε να περιμένω ένα λεπτό. Όταν η νοσοκόμα ήρθε πίσω, μου ζήτησε συγγνώμη και μου εξήγησε ότι ήμουν σε κώμα λόγω ενός εγκεφαλικού τραύματος και πως ο νευρολόγος είχε πει πως ακόμα και αν ξύπναγα δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.

Ήταν όμως από τις περιπτώσεις αυτές που οι γιατροί ευτυχώς διαψεύδονται, καθώς έφτασε στο σημείο να ζητήσει να του φέρουν πίτσα. Δυστυχώς όμως κάτι τέτοιο δεν επιτρεπόταν, αλλά αυτό ήταν το λιγότερο. Λίγο αργότερα ενημερώθηκε για τα δυσάρεστα νέα που συνέβησαν ενώ κοιμόταν.

Όταν οι άνθρωποι που αγαπούσε έμαθαν για το κώμα επηρεαστήκαν πάρα πολύ. Συγκεκριμένα η αδερφή του είχε πέσει σε κατάθλιψη και ξεκίνησε τα ναρκωτικά, ενώ ο πατέρας του, μη μπορώντας να αντέξει το ψυχολογικό βάρος, πέθανε.

«Η απώλεια του πατέρα μου ήταν το πιο δύσκολο πράγμα. Όχι το αυτοκίνητο, ούτε το σπίτι μου, ούτε ο υπολογιστής μου, αλλά ο μπαμπάς μου», λέει ο 36χρονος άνδρας.


Παρακάτω μπορείτε να δείτε την αρχική του ανάρτηση στο Reddit:



Με πληροφορίες από huffigtonpost.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ