Πήρες χαμπάρι τα «I ❤️ Limassol» που ξεφύτρωσαν στον αυτοκινητόδρομο της Λεμεσού;

Οι πανύψηλες ταμπέλες που εμφανίστηκαν τις τελευταίες ημέρες, κρύβουν πίσω τους κάτι πέραν του προφανούς.

Article featured image
Article featured image


Πριν από κάποιες εβδομάδες, οι κάτοικοι της Λεμεσού, αντίκρισαν μια πανύψηλη ταμπέλα στον κυκλικό κόμβο του Αγ. Αθανασίου, η οποία φέρει την επιγραφή «I ❤️ Limassol».

Agios Athanasios Piture 1.jpg
Άγιος Αθανάσιος



Αυτό που οι περισσότεροι Λεμεσιανοί δεν παρατήρησαν όμως είναι πως η εν λόγω ταμπέλα έχει και μια «δίδυμη αδερφή» που ανυψώνεται στην άλλη πλευρά του high way της πόλης, στο ύψος των Κάτω Πολεμιδιών.

Kato Polemidia Picture 2.jpg
Κάτω Πολεμίδια



Μετά από έρευνα, ανακαλύψαμε πως πίσω από το όλο project κρύβεται μια εταιρεία real estate, μέλος ενός μεγάλου χρηματοοικονομικού γκρουπ (του οποίου το όνομα δεν μπορούν να αποκαλύψουν ακόμα). Όπως μας ανέφεραν σε επικοινωνία που είχαμε μαζί τους, δημιούργησαν αυτές τις εμβληματικές επιγραφές που προσελκύουν τα βλέμματα ώστε να προετοιμάσουν το έδαφος για όλα όσα θα ακολουθήσουν, καθώς η εταιρεία τους πρόκειται να δημιουργήσει κτίρια-ορόσημα για την πόλη, που θα ξεχωρίζουν αισθητικά. «Πρόκειται για 2 high tech, πράσινα κτήρια που θα σηματοδοτούν τις δύο άκρες του highway της Λεμεσού», σημειώνει εκπρόσωπος της εταιρείας στη CITY. Σύντομα, μάλιστα, η εταιρεία θα προβεί σε περισσότερες αποκαλύψεις και λεπτομέρειες για τα projects.

Kato Polemidia Picture 1.jpg
Κάτω Πολεμίδια



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ