Τύπος θέλει να αφαιρέσει το «καταραμένο» του τατουάζ αλλά δεν μπορεί

Πρόκειται για το πρώτο τατουάζ του Christian, το οποίο είναι γραμμένο με τεράστια γράμματα, στα χρώματα του ουράνιου τόξου και περιέχει ένα ορθογραφικό λάθος.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από Just Tattoo Of Us / Gobstopper TV via Mirror

Ένας άντρας θέλει απελπισμένα να αφαιρέσει το «καταραμένο» τατουάζ του, αλλά όταν μίλησε με μια κλινική που αφαιρεί τατουάζ, οι υπάλληλοι θεώρησαν ότι τους έκανε φάρσα γιατί «ήταν τόσο κακό».

Ο Christian Walton αποφάσισε να κάνει το πρώτο του τατουάζ στο πάνω μέρος της πλάτης του και να γράψει στα χρώματα του ουράνιου τόξου τη φράση «My First Tatoo», με τη λέξη «tattoo» να είναι γραμμένη λάθος.

Ο διαχειριστής πωλήσεων εμφανίστηκε στο επιτυχημένο σόου του MTV «Just Tattoo Of Us» και από τότε έχει γίνει γνωστή προσωπικότητα, χάρη στο τυπογραφικό του τατουάζ του.

katarameno-tatouaz-1_city.jpgΟ πλέον 23χρονος Christian έχει βαρεθεί το τατουάζ του αποφάσισε να απαλλαγεί από το μελάνι - και στις 20 Μαΐου έστειλε μια φωτογραφία στην Κλινική Laserways όπου θεώρησαν ότι τους έκανε πλάκα.

Ο Christian, από το Tyne and Wear του Newcastle, είπε: «Ήθελα απλώς να το κάνω λέιζερ, ώστε να ξεθωριάσουν τα πολύ φωτεινά χρώματα και μετά να το καλύψω. Νομίζω όμως πως η κλινική θεωρούσε πως επρόκειτο για πλάκα όταν τους έστειλα μια φωτογραφία, γιατί δεν έλαβα κάποια απάντηση».

Ο Christian αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια του ίντερνετ και έτσι έκανε μια ανάρτηση στο Facebook. Μια κοπέλα επικοινώνησε μαζί του και του είπε ότι την επόμενη μέρα που θα πήγαινε η ίδια για να κάνει λέιζερ θα ρωτούσε και για αυτόν. Όταν η κοπέλα ρώτησε το άτομο που της έκανε το λέιζερ για την περίπτωση του Christian, εκείνος νόμισε πως ήταν ανταγωνιστές του που τον κορόιδευαν και προσπαθούσαν να μάθουν τις τιμές του.

«Της είπε ότι υπήρχε πολύ χρώμα στο τατουάζ και γι’ αυτό δεν μπορούσε να μου κάνει θεραπεία με λέιζερ. Ίσως τελικά το κρατήσω για λίγο καιρό ακόμα και κάποια στιγμή θα προσπαθήσω να το καλύψω με ένα άλλο σχέδιο».

Ο Christian «χτύπησε» το πρώτο του τατουάζ το 2018, στη σειρά του MTV «Just Tattoo Of Us», όπου πήγε με την τότε καλύτερή του φίλη Megan.

katarameno-tatouaz-3_city.jpg
Φωτογραφία: Kennedy News and Media«Το 2018, έκανα αίτηση για το Just Tattoo Of Us με την καλύτερή μου φίλη, Megan. Δεν περίμενα ποτέ να το κάνω, ήταν απλώς ένα αστείο μεταξύ μας. Το τατουάζ χρειάστηκε περίπου τρεισήμισι ώρες για να γίνει και το βλέπαμε σαν κάτι αστείο», λέει ο ίδιος.

Το τεράστιο τατουάζ ξεκινά από τη βάση του λαιμού του και φτάνει μέχρι τη μέση της πλάτης του, ανάμεσα στις ωμοπλάτες.

«Οι γονείς μου δεν με πίστεψαν όταν τους είπα ότι είχα πάει στο σόου αλλά όταν είδαν το τατουάζ για πρώτη φορά, η αντίδρασή τους ήταν πολύ έντονη. Ήταν το πρώτο μου τατουάζ και ήταν τόσο φωτεινό, μεγάλο και τολμηρό».

katarameno-tatouaz-2_city.jpg
Τα τατουάζ του Christian και της Megan. Φωτογραφία: Kennedy News and Media«Πλέον το έχω ξεπεράσει κάπως. Το βλέπω σαν να ένα μόνιμο σημάδι, αφού δεν μπορώ να το καλύψω. Δεν μπορώ να φορέσω ούτε ένα λευκό πουκάμισο αυτή τη στιγμή γιατί φαίνεται πολύ, ειδικά όταν χορεύω σε κλαμπ και ιδρώνω και το πουκάμισο κολλάει στην πλάτη μου. Δεν έχω ιδέα όμως με τι να το καλύψω, είμαι ανοιχτός σε ιδέες».

Ένας εκπρόσωπος της Laserways Clinic είπε: «Το τατουάζ που έχει ο Christian έχει τόσα πολλά χρώματα και βάθος που ακόμη και η καλύτερη τεχνολογία ιατρικής κατηγορίας θα δυσκολευόταν να το αφαιρέσει εντελώς. Όταν αξιολογούμε τα τατουάζ των πελατών μας για αφαίρεση με λέιζερ, χρησιμοποιούμε την πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία μας για να λάβουμε υπόψη πώς θα φαίνεται το τατουάζ μετά τη θεραπεία».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ