Μαμά κάνει προσωρινά τατουάζ στον γιο της από τότε που ήταν 6 μηνών

Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως «ανεύθυνη και κακή μητέρα επειδή μεγαλώνει τον γιο της ως “γκάνγκστερ”».

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από instagram / @nuggetworld561

Μια νεαρή σχεδιάστρια μόδας από τη Φλόριντα και μητέρα ενός παιδιού που λατρεύει τα τατουάζ προκάλεσε οργή στο διαδίκτυο επειδή κάλυψε τον ενός έτους γιο της με υπερρεαλιστικά προσωρινά τατουάζ.



Η Σαμέκια Μόρις, 29 ετών, σχεδιάστρια μόδας από το Γουέστ Παλμ Μπιτς, άρχισε να κάνει προσωρινά τατουάζ στον γιο της Τρέουλιν όταν ήταν μόλις έξι μηνών και από τότε έχει γίνει συνήθεια που μοιράζεται με χιλιάδες θαυμαστές της στα social media. Αν και το αποτέλεσμα είναι ομολογουμένως αρκετά εντυπωσιακό, οι περισσότεροι followers της δεν αποδέχονται όσα κάνει η 29χρονη στον μικρο Τρέουλιν. Μάλιστα υπάρχουν ορισμένοι που την αποκαλούν «ανεύθυνη και κακή μητέρα».



Βλέποντας τις φωτογραφίες και τα βίντεο κλιπ που δημοσιεύει η Σαμέκια στο TikTok και στο Instagram, θα νομίζει κανείς ότι ο μικρός είναι τακτικός πελάτης στα στούντιο τατουάζ γύρω από το Γουέστ Παλμ Μπιτς.



Καλυμμένος με ρεαλιστικό «μελάνι» από το λαιμό και κάτω, ο μικρός μοιάζει με ράπερ έτοιμο να κυκλοφορήσει το επόμενό του χιτ.



«Υπάρχουν πολλές αντιδράσεις, οι άνθρωποι λένε ότι μεγαλώνω τον γιο μου ως “γκάνγκστερ”, δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουν ένα μωρό με τατουάζ», είπε πρόσφατα η 29χρονη μητέρα. «Η αντίδραση ήταν φρικτή. Στεναχωριέμαι γιατί ξέρω ότι δεν είμαι κακή μαμά. Με βρίζουν. Είναι τρελό».



Η σχεδιάστρια μόδας από τη Φλόριντα επιμένει ότι ο μικρός γιος της λατρεύει να κάνει τατουάζ και να ντύνεται για φωτογραφίσεις και βίντεο. Έχει τη δική του ντουλάπα γεμάτη ρούχα και αθλητικά παπούτσια.



Παρά τις αρνητικές αντιδράσεις ορισμένων ανθρώπων, η Σαμέκια Μόρις λέει ότι δεν σκοπεύει να αλλάξει τον τρόπο ζωής της σύντομα.



Με πληροφορίες από huffpost.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ