Η ΚΕΑΝ Στηρίζει το Εναλλακτικό Πρόγραμμα Φοίτησης του Λυκείου Αγίου Αντωνίου Λεμεσού

Το Εναλλακτικό Πρόγραμμα Φοίτησης δίνει δεύτερη ευκαιρία στους/στις μαθητές/τριες, διασφαλίζοντας την ομαλή ένταξή τους στο σχολικό πλαίσιο, περιορίζοντας παράλληλα τη σχολική παραβατικότητα και εγκατάλειψη.

Article featured image
Article featured image


H ΚΕΑΝ στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς στηρίζει οικονομικά τις δράσεις του Εναλλακτικού Προγράμματος Φοίτησης του Λυκείου Αγίου Αντωνίου στη Λεμεσό.

Η ΚΕΑΝ αποδεικνύει ότι είναι σταθερός σύμμαχος και υποστηρικτής της ευημερίας και προόδου των νέων της κοινωνίας που δραστηριοποιείται αφού στέκεται αρωγός στις δράσεις των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που ενδυναμώνουν τον αυριανό πολίτη. Πιο συγκεκριμένα, το Εναλλακτικό Πρόγραμμα Φοίτησης δίνει δεύτερη ευκαιρία στους/στις μαθητές/τριες, διασφαλίζοντας την ομαλή ένταξή τους στο σχολικό πλαίσιο, περιορίζοντας παράλληλα τη σχολική παραβατικότητα και εγκατάλειψη. Ανάμεσα στις δράσεις που πραγματοποιεί το Εναλλακτικό Πρόγραμμα Φοίτησης, είναι και η έκδοση Μαθητικής Εφημερίδας, που γίνεται σε συνεργασία με την Επιτροπή Εκδόσεων του Σχολείου.

Η κ. Μαρία Οδυσσέως, Deputy Marketing Manager της ΚΕΑΝ, δήλωσε σχετικά: «Η ΚΕΑΝ, αναγνωρίζοντας τη σημασία της προσφοράς και της ανταπόδοσης, στηρίζει έμπρακτα τα εκπαιδευτικά προγράμματα που στόχο έχουν την ενίσχυση των αυριανών πολιτών και της ίδιας της κοινωνίας. Οι νέοι μας χρειάζονται ένα δίκτυ ασφαλείας και υποστήριξης, όπως το Εναλακτικό Πρόγραμμα Φοίτησης, που θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν τις απαραίτητες δεξιότητες και ικανότητες συμβάλλοντας έτσι στην εύρυθμη λειτουργία του κοινωνικού συνόλου».

Η οικονομική υποστήριξη εμπίπτει στο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης που εφαρμόζει ο Όμιλος ΚΕΑΝ, με στόχο στην ανάπτυξη της κυπριακή κοινωνίας και τη συμπαράσταση στις ανάγκες των πολιτών της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ