17χρονη μαθήτρια απέδειξε ότι όταν θέλεις κάτι πολύ, παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου

Επίσης, ο Χάρι Στάιλς απέδειξε πόσο cool τύπος είναι αφού -εκτός απροόπτου- θα είναι ο συνοδός της 17χρονης Άννα στον χορό αποφοίτησής της. [Βίντεο]

Article featured image
Article featured image


Όταν θέλεις κάτι πολύ, αφήνεις το σύμπαν να συνεχίσει να κάνει τη δουλειά του -σόρρυ, Πάολο Κοέλιο- και παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου. Αυτό σκέφτηκε (μάλλον) και μια 17χρονη κοπέλα από τη Σκωτία, η οποία, στον χορό της αποφοίτησής της, δεν θέλει να πάει με κάποιον «απλό» συμμαθητή της, αλλά με τον Χάρι Στάιλς – ναι, τον γνωστό. Και επειδή ο Χάρι είναι cool και το απέδειξε πολλάκις, απάντησε με έναν εξίσου cool τρόπο στην πρόσκλησή της.

Η Άννα Κάρτι από τη Γλασκώβη επικοινώνησε με τη ραδιοφωνική παραγωγό Κέιτι Τζέι, ζητώντας βοήθεια για να βρει συνοδό. Σύντομα, όμως, τής αποκάλυψε ότι τα πράγματα στην περίπτωσή της, είναι λίγο πιο περίπλοκα, αφού στόχευε ΜΟΝΟ στον Χάρι Στάιλς για να τη συνοδεύσει. «Χάρι Στάιλς ή κανείς!».

58648039-10882537-image-a-114_1654272219792.jpg



«Θα είσαι πανέμορφη, το μόνο που λείπει είναι o συνοδός του χορού, σωστά;», τής είπε η Κέιτι.

«Ναι, ακριβώς!», απάντησε η Άννα, με την Κέιτι να αστειεύεται: «Λοιπόν, τώρα στοχεύεις πραγματικά ψηλά, μάς έστειλες ένα μήνυμα, έτσι δεν είναι;».

«Κανείς άλλος δεν θα το κάνει, ο Χάρι Στάιλς ή κανείς!», πρόσθεσε η Άννα.

«Ξέρεις τι, το επιχείρημά σου είναι δίκαιο, αφού θα είναι ούτως ή άλλως στη Σκωτία, οπότε μπορεί να έρθει και στον χορό σου», τής είπε η ραδιοφωνική παραγωγός, αναφερόμενη στη συναυλία του Χάρι στο Ibrox Stadium το επόμενο σαββατοκύριακο, μετά τον χορό της Άννα.

harrystyles.jpg



Η ραδιοφωνική παραγωγός, λοιπόν, επικοινώνησε με τον 28χρονο σταρ και μετά πήρε τηλέφωνο, σε ζωντανή σύνδεση, τη 17χρονη κοπέλα για να της πει τα νέα.

«Κάναμε τα καλύτερα μαγικά μας στα παρασκήνια και έχουμε ένα μήνυμα από τον Χάρι για σένα», είπε η Κέιτι.

Στη συνέχεια, η φωνή του Βρετανού περφόρμερ ακούστηκε να απευθύνεται στην τολμηρή θαυμάστριά του: «Άννα, πώς πάει, Χάρι Στάιλς εδώ - γεια! Κοίτα, η Κέιτι Τζέι μού μετέφερε την πρόσκλησή σου για το χορό και είμαι σίγουρος πως θα είναι ένα ωραίο σκωτσέζικο πάρτι. Πολύ θα ήθελα να βρεθώ εκεί, οπότε στείλε μου λεπτομέρειες και θα δω τι μπορώ να κάνω. Τα λέμε σύντομα!»

Η Άννα ξέσπασε σε κλάματα ακούγοντας το ηχογραφημένο μήνυμα. Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν εν τέλει αυτός ο cool τύπος θα καταφέρει να στριμώξει στο πρόγραμμά του και έναν χορό αποφοίτησης! Θα σας ενημερώσουμε εν ευθέτω χρόνω.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ