«Ήταν μια επιτηρήτρια πάρα πολύ όμορφη, αυτό να το πω. Ευελπιστώ να την ξαναδώ»

Στις φετινές Πανελλήνιες, ένας μαθητής «τσιμπήθηκε» με την επιτηρήτρια και ένας άλλος ανακάλυψε, εν μέσω εξεταστικής, ότι μάλλον έχει μαντικές ικανότητες. [ΒΙΝΤΕΟ]

Article featured image
Article featured image


Πέρυσι ήταν ο μαθητής των Πανελληνίων, που πήγε με σκοπό να γράψει χημεία, του είπαν ότι γράφει ιστορία, τελικά τους έγραψε λίγα μαθηματικά, ό,τι ήξερε και έφυγε. Πρόπερσι, ένας άλλος μαθητής δήλωσε (ευθαρσώς) στις κάμερες ότι δεν πρόσεχε και ιδιαίτερα στην τάξη, ενώ φάνηκε να μην είναι σίγουρος τι μάθημα δίνει τις επόμενες ημέρες – νόμιζε Μαθηματικά.


Φέτος, στις Πανελλήνιες εξετάσεις που ξεκίνησαν με το μάθημα της Έκθεσης (Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία), ξεχωρίσαμε δύο δηλώσεις.


Πρώτη δήλωση: Η ωραία επιτηρήτρια

Ένας μαθητής, μιλώντας στην κάμερα του Aeolos TV (5:20') για το μάθημα, είπε πως γενικά τα πήγε καλά -«εκθεσούλα ωραία, ωραίο θεματάκι»-, ενώ ανέφερε ότι σκέφτεται να περάσει παιδαγωγικά ή Φιλολογία ώστε να έχει «αδειούλες» το καλοκαίρι και να είναι χαλαρός.

Ωστόσο, οι δηλώσεις του δεν έμειναν μόνο στο ακαδημαϊκό/επαγγελματικό κομμάτι, αλλά διανθίστηκαν και με πιο προσωπικές λεπτομέρειες, επειδή είναι και «γνωστός εδώ πέρα» - αφήνουμε στην κρίση του καθενός σε ποιον «τομέα» είναι γνωστός!

Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Να κάνω και μια δήλωση επειδή είμαι και γνωστός εδώ πέρα; Θέλω να πω ότι ήταν μια επιτηρήτρια πάρα πολύ όμορφη, αυτό να το πω. Μας έφτιαξαν πάρα πολύ καλά, 25χρονη και ευελπιστώ να είναι ξανά εδώ. Ευελπιστώ να την ξαναδώ τη Δευτέρα».


Δεύτερη δήλωση: Ο μαθητής με τις μαντικές ικανότητες

Ένας άλλος μαθητής, ανέφερε στην κάμερα (1:30΄) πως είδε όνειρο ότι το θέμα που θα «έπεφτε» στην Έκθεση ήταν η ιστορία.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Το βράδυ που κοιμόμουνα, ονειρεύτηκα ότι ήμουν σ' ένα τροπικό νησί, βουτάω μέσα στη θάλασσα και με το που βγαίνω μοιράζω τα θέματα. Κοιτάω το θέμα και βλέπω να γράφει ιστορία. Ξυπνάω το πρωί και λέω στη μάνα μου "ιστορία θα πέσει". Πάω στο σχολείο το λέω στα παιδιά. Βλέπω, ανοίγω και βλέπω το θέμα "γιατί μαθαίνουμε ιστορία". Άρχισα να χτυπιέμαι. Τώρα μιλάω με τους φίλους μου και μου λένε "πώς το έκανες;". Μάλλον είμαι κάποιου είδους μάντης, δεν ξέρω...».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ