«Τελείωσε μαζί μου μαρκάροντάς με και λέγοντας ότι είμαι ιδιοκτησία του»

Ο κακοποιητικός πρώην της την απήγαγε και έκανε τατουάζ το όνομά του στο πρόσωπό της.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από Pedro Melo/TV Vanguarda

Ένας 20χρονος κατηγορείται ότι απήγαγε τη 18χρονη πρώην σύντροφό του και έκανε τατουάζ το όνομά του στο πρόσωπό της επειδή τον χώρισε.

Η 18χρονη Tayane Caldas, από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, ήταν στον δρόμο για το σχολείο όταν ο πρώην σύντροφός της φέρεται να την πλησίασε και την ανάγκασε να μπει στο αυτοκίνητό του, το οποίο οδηγούσε ο πατέρας του, στα τέλη του περασμένου μήνα.

Σύμφωνα με την Tayane, πατέρας και γιος, πήγαν τη νεαρή στο σπίτι τους, στην πόλη Taubaté, όπου ο 20χρονος Gabriel Coelho έκανε τατουάζ στο πρόσωπο της νεαρής το όνομά του. Το τατουάζ ξεκινούσε από το δεξί της αυτή και τελείωνε κοντά στο πιγούνι της.

apigage-proin-ekane-tatouaz-prosopo-2_city.png
Φωτογραφία: Globo



«Μου έδεσε και τα δύο χέρια και είπε ότι θα έκανε τατουάζ στο πρόσωπό μου», είπε η Tayane στο Globo. «Έκλαιγα, τον παρακαλούσα να μην το κάνει γιατί θα κατέστρεφε τη ζωή μου και είπε ότι θα το έκανε ούτως ή άλλως. Καθώς ούρλιαζα, με χτύπησε. Όταν είδα το τελειωμένο τατουάζ, δεν έβλεπα εμένα, δεν είμαι εγώ με αυτό το πράγμα. Τελείωσε μαζί μου μαρκάροντάς με και λέγοντας ότι είμαι ιδιοκτησία του».

Την επόμενη μέρα, η μητέρα του θύματος υπέβαλε δήλωση για την εξαφάνιση της κόρης της, σύμφωνα με την Daily Mail. Η Tayane εντοπίστηκε από τις τοπικές αρχές στο σπίτι των Coelho, όπου της είχαν καλύψει το τατουάζ και τους μώλωπες με μέικ απ.

Αργότερα η μητέρα του θύματος, έπεισε τη 18χρονη να καταθέσει μήνυση κατά του κακοποιητικού πρώην συντρόφου της.

proin-ekane-tatouaz-sto-prospo-tis_city.jpg
Ο Gabriel Coelho



Ο Coelho τέθηκε υπό κράτηση, παρά το γεγονός ότι ο πατέρας του υποστήριξε ότι η Tayane ήταν ευτυχής που τον άφησε να κάνει τατουάζ ολόκληρο το όνομά του στο πρόσωπό της. Ο 20χρονος θα εκτίσει επίσης ποινή φυλάκισης επειδή δεν συμμορφώθηκε με δύο περιοριστικά μέτρα που κατέθεσε η Tayane, ένα το 2021 και ένα το 2022.

«Τον φοβάμαι», λέει η Tayane στο Band Vale. «Ο νόμος στις μέρες μας, όλοι γνωρίζουν ότι δεν θα μείνει (στη φυλακή) για πολύ και μετά από όλη αυτή την κατάσταση, τον φοβάμαι».

Αφού η δικηγόρος της Tayane μοιράστηκε τη φρικτή εμπειρία της στο διαδίκτυο, αρκετοί Βραζιλιάνοι influencers και καταστήματα αφαίρεσης τατουάζ ένωσαν τις δυνάμεις τους για να τη βοηθήσουν.



Η 18χρονη έκανε την πρώτη συνεδρία αφαίρεσης του τατουάζ με λέιζερ μια εβδομάδα μετά το κακοποιητικό περιστατικό. Φέρεται να προσπαθεί επίσης να αφαιρέσει και άλλα δύο τατουάζ με το όνομα του Coelho από το σώμα της, ένα στο στήθος της και ένα στην περιοχή των γοφών.

Οι δύο τους άρχισαν να βγαίνουν το 2019 και στην αρχή όλα πήγαιναν καλά. Περίπου ένα χρόνο μετά την έναρξη της σχέσης τους, ο Coelho, καλλιτέχνης τατουάζ, άρχισε να παθαίνει κρίσεις ζήλιας και να επιτίθεται στη νεαρή γυναίκα, οπότε και η μητέρα της την έπεισε να τον εγκαταλείψει. Χώρισαν για οκτώ μήνες και τα ξαναβρήκαν αφού υποσχέθηκε ότι δεν θα την ξαναχτυπούσε. Αθέτησε την υπόσχεσή του και αυτή τη φορά η Tayane ζήτησε περιοριστικά μέτρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ