Σεξομολογήσεις #585: «Μου αρέσει η ταμίας στην υπεραγορά που ψωνίζω»

Την παρατηρεί εδώ και καιρό. Όπως μας γράφει, του αρέσει πολύ και εξωτερικά και ως χαρακτήρας. Το πρόβλημα είναι όμως, ότι ντρέπεται φρικτά να της μιλήσει. Έχει απελπιστεί τόσο, που μας ζήτησε να επαναφέρουμε την αρχαία (πλέον) στήλη της CITY «Σε είδα» μπας και καταφέρει να την προσεγγίσει.

Article featured image
Article featured image


*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο
sextalk@city.com.cy


Θα ήθελα τη συμβουλή σας σχετικά με το πιο κάτω θέμα.

Είμαι αρκετά ντροπαλός, όχι μόνο στην προσέγγισή μου με τις κοπέλες, αλλά και σε άγνωστους γενικά, κυρίως μέχρι να γίνει η αρχή, δηλαδή να μου μιλήσει πρώτα ο άλλος. Στην παρέα, στους γνωστούς και συναδέλφους δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά περιμένοντας στη σειρά, κάπου στον δρόμο κ.λπ., δεν μπορώ να μιλήσω, ακόμη και να ρωτήσω κάτι. Όπως και σε τηλεφωνικές επικοινωνίες έχω το ίδιο πρόβλημα, προτιμώ να ρωτήσω και να συνεννοηθώ μέσω email.

Στο προκείμενο… συναντώ σε υπεραγορά μια κοπέλα που εργάζεται ως ταμίας, την οποία πιθανόν να περνάω και 8-10 χρόνια και την έχω συμπαθήσει, κυρίως λόγω χαρακτήρα και όχι εξωτερικής εμφάνισης. Δεν ξέρω, όμως, τίποτα γι’ αυτήν, π.χ. αν είναι δεσμευμένη κ.λπ. Πώς θα μπορούσα να της ζητήσω να γνωριστούμε καλύτερα ή ακόμη και να της ζητήσω να βγούμε ραντεβού; Τι πρέπει να της πω ή τι πρέπει να κάνω;

Θα ήταν καλή ιδέα να την βρω σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ή θα ήταν προτιμότερο να της ζητήσω προηγουμένως το προφίλ της;

Υ.Γ.: Η στήλη- ενότητα «Σε είδα...» νομίζω πρέπει να επανέλθει.



Αγαπητέ αντροπιάρη,

Η δειλία μάς δημιουργεί αχρείαστα προβληματάκια, γι’ αυτό και πρέπει πάση θυσία να καταργηθεί! Χάρου τη ζωή άφοβα και παράτολμα. Δώστης πας στ’ αφτιά να καταλάβει. Τι εν τούτοι ούλλοι οι ενδοιασμοί που σου στερούν τα όμορφα, τα απρόοπτα και τα «ωραία»; Εν ούλλα μες στον νου μας, κι εμείς απλά πρέπει να τον κάνουμε reset για να δρα και να συμπεριφέρεται προς όφελός μας και όχι να μας στερεί εμπειρίες και χαρές.

Δεν είσαι ντροπαλός. Όχι! Αν ήσουν, δεν θα έμπαινες καν στη διαδικασία να φλερτάρεις με την ιδέα του φλερτ. Άρα, το ‘χεις! Ένα κούντημα τσας παραπέρα χρειάζεσαι, για να κάνεις το επόμενο βήμα. Πιάσ’ την κουβέντα. Έτσι, θα μάθεις πράγματα γι’ αυτήν. Τζαι όι μέσω σόσιαλ. Αφού την έχεις μπροστά σου κάθε φορά που πάεις ταμείο! Σσσίλιες προφάσεις μπορούν να προκύψουν που τζείνο το πόστο πχ. Εδοκίμασες εσύ τούτα τα μπισκότα ή τι θα μου πρότεινες για καλό μαλακτικό; Χτίσε διάλογο. Χτίσε επικοινωνία. Τζαι αν τραβά θα σου δώσει σχοινί, αν δεν… απλά κάμε πίσω.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ