Ο Ίλον Μασκ τρολάρει το Twitter με ένα Tweet

Ανήρτησε ένα επικό meme που αφορά την απόφαση της εταιρείας να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Article featured image
Article featured image


Το Twitter αποφάσισε να κινηθεί νομικά ενάντια του Ίλον Μασκ για την απόφασή του να εγκαταλείψει την εξαγορά της εταιρείας κοινωνικής δικτύωσης και ο Ίλον αποφάσισε να αντιδράσει σε αυτό όπως αναμέναμε όλοι ότι θα αντιδρούσε, μέσω ενός Tweet.

Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας επικαλέστηκε ουσιώδη παραβίαση πολλών διατάξεων της συμφωνίας για την απόφασή του να ακυρώσει το deal, με τους δικηγόρους του να κάνουν λόγο στην ανακοίνωσή τους για «ψευδή και παραπλανητική παρουσίαση γεγονότων», πάνω στα οποία βασίστηκε ο δισεκατομμυριούχος όταν συμφώνησε για την εξαγορά.

«Το διοικητικό συμβούλιο του Twitter είναι αποφασισμένο να κλείσει τη συναλλαγή στην τιμή και τους όρους που συμφωνήθηκαν με τον κ. Μασκ και σχεδιάζει να κινηθεί νομικά για να επιβάλει τη συμφωνία συγχώνευσης», ανέφερε χαρακτηριστικά σε Tweet του την Παρασκευή, o Μπρετ Τέιλορ, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Twitter, εκφράζοντας μάλιστα την πεποίθηση ότι θα υπάρξει δικαίωση στο δικαστήριο.

Σε μια πρόσφατη ανάρτησή του στο Twitter, ο Ίλον Μάσκ αποφάσισε να τρολάρει το... Twitter και την απόφαση του Διοικητικού του συμβουλίου να κινηθεί νομικά εναντίον του.



«Στην αρχή έλεγαν ότι δεν μπορώ να αγοράσω το Twitter, στη συνέχεια δεν αποκάλυπταν πληροφορίες για τα bots. Τώρα θέλουν να με εξαναγκάσουν να αγοράσω το Twitter στο δικαστήριο. Τώρα πρέπει να αποκαλύψουν πληροφορίες για τα bots στο δικαστήριο», αναφέρεται στην ανάρτησή του, με τον ίδιο να χρησιμοποιεί αντίστοιχες φωτογραφίες που τον δείχνουν να γελάει ολοένα και πιο δυνατά.

Υπενθυμίζεται ότι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο ήρθε τον περασμένο Απρίλιο σε συμφωνία για την εξαγορά του Twitter αλλά στη συνέχεια την ανέστειλε έως ότου ο κολοσσός των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αποδείξει ότι τα spam bots αντιπροσωπεύουν ποσοστό μικρότερο του 5% των συνολικών χρηστών του.

Είχε αναφέρει σε επιστολή του ότι χρειάζεται τα δεδομένα για να πραγματοποιήσει τη δική του ανάλυση των χρηστών του Twitter αφού «δεν πίστευε στις μεθόδους δοκιμών της εταιρείας».

Όπως επισημαίνει η Guardian, o ιδρυτής της Tesla δεν πρόκειται να ξεμπερδέψει τόσο εύκολα. Σύμφωνα με το συμφωνητικό εξαγοράς των 95 σελίδων που κατατέθηκε στην αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ο Μασκ θα πρέπει να αποδείξει ότι το Twitter παραβίασε την αρχική συμφωνία. Διαφορετικά, το Twitter θα μπορεί να τον μηνύσει διεκδικώντας το ποσό που ορίζει η σχετική ρήτρα «αποχώρησης», δηλαδή 1 δισ. δολάρια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ