Αμερικανίδα βρήκε στο έδαφος ένα δολάριο, το μάζεψε και κατέληξε στο νοσοκομείο

Κινδύνεψε να πεθάνει.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από Facebook / Renee Parsons

Μια απίστευτη περιπέτεια βίωσε μια γυναίκα από το Κεντάκι των ΗΠΑ, η οποία βρήκε ένα χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου στο έδαφος, το μάζεψε και τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο κινδυνεύοντας να πεθάνει.

Η Ρενέ Πάρσον μαζί με τον σύζυγο και τα παιδιά της ήταν στο αυτοκίνητό τους, όταν σταμάτησαν σε ένα McDonald's στο Νάσβιλ για να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα.

«Σταματήσαμε στα McDonald's και ενώ είχα το τριών μηνών μωρό στην αγκαλιά μου και περίμενα τον σύζυγό μου για να πάω στην τουαλέτα, είδα ένα χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου στο έδαφος. Δεν το πολυσκέφτηκα, έσκυψα και το πήρα. Κοιτώντας γύρω μου, σκέφτηκα να το δώσω σε ένα κοριτσάκι που είδα.

dolario-amerikanida-nosokomio_City.png
Το δολάριο. Φωτογραφία: Facebook / Renee Parsons



Εκείνη την ώρα όμως, ο άντρας μου βγήκε από την τουαλέτα και το έβαλα στην τσέπη μου, του έδωσα να κρατήσει το μωρό και μπήκα στην τουαλέτα. Έπλυνα τα χέρια μου, αλλά δεν τα στέγνωσα. Βγήκα και άρχισα να περπατάω προς το αυτοκίνητο», διηγήθηκε η Ρενέ.

«Εν τω μεταξύ έβγαλα το δολάριο από την τσέπη μου και το έβαλα στην θήκη της πόρτας του αυτοκινήτου, λέγοντας στον σύζυγό μου πόσο τυχερή ήμουν που βρήκα ένα χαρτονόμισμα. Στη συνέχεια πήρα ένα μαντηλάκι για να σκουπίσω τα χέρια μου διότι θυμήθηκα ότι δεν πρέπει να μαζεύουμε χρήματα από το έδαφος, καθώς οι άνθρωποι τα βάζουν σε φαιντανύλη», συνέχισε να λέει η γυναίκα, ωστόσο λίγο αργότερα ξεκίνησε η περιπέτειά της.

dolario-amerikanida-nosokomio-3_City.png
Η Ρενέ και ο άντρας της. Φωτογραφία: Facebook / Renee Parsons



«Ένιωσα σαν να με χτύπησε ένας τόνος τούβλων. Ξαφνικά ένιωσα κάτι περίεργο στους ώμους μου και γρήγορα κατέβαινε σε όλο μου το σώμα. Είπα στον σύζυγό μου να με βοηθήσει. Του έπιασα το χέρι και μετά το σώμα μου μούδιασε εντελώς, μετά βίας μπορούσα να μιλήσω και να αναπνεύσω. Πάλευα να μην χάσω τις αισθήσεις μου καθώς ο σύζυγός μου ούρλιαζε και προσπαθούσε να πάρει τις πρώτες βοήθειες», πρόσθεσε η Ρενέ.

mazepse-dolario-nosokomio-thanatos_city.png



«Είχα λιποθυμήσει πριν φτάσουμε στο νοσοκομείο, αλλά ευτυχώς όλοι ανταποκρίθηκαν γρήγορα. Χρειάστηκαν μερικές ώρες και κάποια φάρμακα, αλλά λίγο αργότερα άρχισα να νιώθω και πάλι κάπως φυσιολογικά. Όταν ήρθε ο αστυνομικός για την αναφορά μου είπε ότι ένα από τα δύο πράγματα είχαν συμβεί: είτε το χαρτονόμισμα έπεσε κατά λάθος και είχε χρησιμοποιηθεί για να κόψουν ή να αποθηκεύσουν ναρκωτικά, είτε το άφησαν σκόπιμα με κάποια ουσία. Το μείγμα των βρεγμένων χεριών μου και το αλκοόλ από τα μαντηλάκια αναμειγμένα στον οργανισμό μου με ό,τι είχε το χαρτονόμισμα πάνω θα μπορούσαν να μου κοστίσουν την ίδια μου τη ζωή. Ο Θεός έχει άλλα σχέδια για μένα, το σχέδιό του ήταν να μείνω εδώ», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με έναν αστυνομικό που κλήθηκε στο νοσοκομείο, η Πάρσον αναμφίβολα δεν εκτέθηκε σε φαιντανύλη καθώς δεν χρείαστηκε να της χορηγηθεί Narcan, ενώ οι προκαταρκτικές δοκιμές δεν έδειξαν ναρκωτικά στο σύστημά της, ούτε υπολείμματα.

Εν τω μεταξύ, η δρ Ρεμπέκα Ντόναλντ, ειδικός στη φαιντανύλη στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Vanderbilt, είπε στο News 4 ότι τα συμπτώματα της Ρενέ δεν υποδεικνύουν δηλητηρίαση από φαιντανύλη. Ακόμη και αν το χαρτονόμισμα ήταν μολυσμένο με το εν λόγω ναρκωτικό, θα απαιτούσε κάτι περισσότερο από την επαφή με το δέρμα για να προκαλέσει τέτοιου είδους πρόβλημα, σύμφωνα με την γιατρό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ