Καθόλου ψύχραιμα δεν αντέδρασε ο Bruce Dickinson όταν Έλληνας θαυμαστής άναψε καπνογόνο

Τον έβρισε και αποχώρησε από τη σκηνή του ΟΑΚΑ. [ΒΙΝΤΕΟ]

Article featured image
Article featured image


H χθεσινή, κατά τα άλλα εντυπωσιακή, συναυλία των Iron Maiden στο ΟΑΚΑ στην Αθήνα επισκιάστηκε από ένα περιστατικό ανάμεσα στον τραγουδιστή των Iron Maiden, Bruce Dickinson και έναν θεατή.

Συγκεκριμένα, ο θρυλικός τραγουδιστής της επίσης θρυλικής μπάντας φαίνεται σε βίντεο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου να εξυβρίζει έναν θεατή.

Ο λόγος που προκάλεσε την έκρηξή του, φαίνεται να είναι ένα καπνογόνο που είχε ανάψει ο φαν του συγκροτήματος, κατά τη διάρκεια του τραγουδιού «The Number of the Beast». Είναι γνωστό ότι ο Dickinson απεχθάνεται τα καπνογόνα και πάντα υπάρχει οδηγία στις συναυλίες του συγκροτήματος να μην ανάβουν καπνογόνα.

Φαίνεται ωστόσο, πως στη συγκεκριμένη περίπτωση η οδηγία δεν έγινε σεβαστή και το αποτέλεσμα προκάλεσε την οργή του Bruce Dickinson, ο οποίος έδειξε προς το μέρος του τύπου που κρατούσε το καπνογόνο και άρχισε τα μπινελίκια. «Α c*nt with a f*cking flare. I’m gonna sing. You f*cking cocksucker. You greek c*nt. I’m gonna f*cking sing. F*ck you», είπε και αποχώρησε από τη σκηνή, αφήνοντας για λίγο το συγκρότημα να παίζει μόνο του.



Ο Bruce Dickinson επανήλθε μετά από λίγο και παρά το γεγονός ότι στην υπόλοιπη διάρκεια της συναυλίας (αλλά και λίγο νωρίτερα) άναψαν κι άλλα καπνογόνα, ο ίδιος δεν προχώρησε σε νέα σχόλια και παρατηρήσεις. Ωστόσο, όπως διαβάζουμε στο roxx.gr, όταν επέστρεψε, ήταν φανερά ξενερωμένος και τραγουδούσε χωρίς να προσπαθεί να συμβαδίσει με τους υπόλοιπους, ενώ συνέχισε την κόντρα με τον οπαδό και το καπνογόνο κάνοντας χειρονομίες προς το μέρος του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ