Η Σάντι και ο Μίντο υπέγραψαν ένα πολύ πρωτότυπο «συμβόλαιο» στον γάμο τους

Το πρώτο σημείο αφορά τη μεγαλύτερη αγάπη της Σάντι στον κόσμο… την πίτσα.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από WEDLOCK_PHOTOGRAPHY_ASSAM

Η Σάντι Πρασάντ αγαπά τόσο πολύ την πίτσα, που στον πρόσφατο γάμο της με τον αγαπημένο της Μίντο Ράι, οι φίλοι τους σκέφτηκαν να τούς φτιάξουν ένα «συμβόλαιο» στο οποίο ο πρώτος όρος αφορά την πίτσα.

«Μόνο μια πίτσα τον μήνα», γράφει πάνω- πάνω το «συμβόλαιο», που έγινε viral. Από τη στιγμή που αναρτήθηκε στα social media στις 22 Ιουνίου, μία ημέρα μετά τον γάμο, το βίντεο στο οποίο υπογράφουν νύφη και γαμπρός, έχει 45 εκατομμύρια views.

Πρόκειται για μια λίστα που συνέταξαν οι φίλοι τους και προφανώς δεν είναι νομικά δεσμευτική. Αλλά, έγινε viral. Κυρίως για τον όρο σχετικά με την πίτσα. Η Σάντι Πρασάντ και ο Μίντου Ράι παντρεύτηκαν σε μια παραδοσιακή τελετή στο Γκουγουαχάτι, στην πολιτεία Άσαμ της Ινδίας.

Όπως λένε οι φίλοι της 24χρονης, η Σάντι είναι «τρελαμένη με την πίτσα». Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από πέντε χρόνια κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Αρχικά έγιναν φίλοι και τον Φεβρουάριο του 2018 βγήκαν για πρώτη φορά ραντεβού.



«Κάναμε κοπάνα από το τελευταίο μάθημα της ημέρας και πήγαμε σε γειτονική πιτσαρία. Ήξερα ότι έπρεπε να την βγάλω για πίτσα, επειδή πάντα μιλούσε για πίτσες», λέει ο Μίντου. «Μου αρέσει πολύ η πίτσα. Στα ραντεβού, πάντα έλεγα “πάμε να φάμε μια πίτσα”», παραδέχεται η Σάντι.

Ο Μίντου τονίζει πως και σε εκείνον αρέσει πολύ η πίτσα, αλλά δεν μπορεί να την τρώει κάθε μέρα, οπότε μετά από λίγο καιρό άρχισε να διαμαρτύρεται στην πλέον σύζυγό του. «Ρωτούσε “πόση πίτσα μπορείς να φας;”. Ας πάρουμε κάτι άλλο», λέει η Σάντι.

Το ζευγάρι λέει ότι δεν έχει τσακωθεί ποτέ για το φαγητό- τουλάχιστον όχι μέχρι τώρα, σημειώνει ο Μίντου. «Πάντα παραπονιέται σε φίλους, λέει πόσο τον ενοχλούσε κάθε φορά που έπρεπε να φάει πίτσα και αυτό έχει γίνει αστείο στην παρέα μας», περιγράφει η Σάντι.

«Μόνο τον Μίντου αγαπά περισσότερο από την πίτσα. Πιστεύω ότι σκέφτεται την πίτσα ακόμη και στον ύπνο της», λέει ο Ράγκαβ Τακούρ, φίλος του ζευγαριού και ο εμπνευστής του συμβολαίου με τα οχτώ σημεία.

gamos-pizza-simvoleo_city.jpg
Φωτογραφία: SHANTI RAI / BBC


Οι άλλοι επτά όροι αναφέρουν τα εξής: ο Μίντου πρέπει να ετοιμάζει το πρωινό τις Κυριακές, να την πηγαίνει για ψώνια κάθε 15 ημέρες, να ξενυχτά σε πάρτι μόνο μαζί με την σύζυγό του. Η Σάντι πρέπει να πηγαίνει στο γυμναστήριο και να φορά σάρι κάθε ημέρα «επειδή ο Μίντου λέει ότι είναι πολύ όμορφη με αυτό», εξηγεί ο Ράγκαβ.

Πλέον το ζευγάρι θα κορνιζάρει το «συμβόλαιο» και θα το κρεμάσει στο σπίτι του. Αλλά ο Ράγκαβ δεν πιστεύει ότι η Σάντι θα τηρήσει τους όρους. «Το θεωρεί αστείο. Παραπονιέται συνέχεια ότι έχει πάρει 3-4 κιλά τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν πιστεύω ότι σοβαρά θα μειώσει πόση πίτσα τρώει».

Η Σάντι παραδέχεται ότι ο φίλος τους έχει δίκιο. «Έχουμε φάει ήδη δύο φορές πίτσα μετά τον γάμο και έχουν περάσει μόνο δύο εβδομάδες», αποκαλύπτει.


Με πληροφορίες από lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ