Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη, 13 Ιουλίου, στον χώρο του windsurfers on tour, ένα μοναδικό beach party.
Πρωταγωνιστές τα brands, Element, RVCΛ, Roxy, Quiksilver, Billabong και DC.
Από τις 19:30 μέχρι αργά το βράδυ, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περάσουν μια υπέροχη βραδιά με SUP sessions στα ανοιχτά της Λεμεσού, cocktails, healthy vegan food από το Enso VeganLifestyle Bar και με μουσική υπόκρουση ένα μοναδικό DJ set από τον Andy Von Emanouel.
Η βραδιά, την οποία διοργάνωσε η Cal Creative Communication, τα είχε όλα: καλή διάθεση, ξεχωριστή ατμόσφαιρα και ένα υπέροχο full moon.
Γεωργία Νικολάου.Γιώργος Χατζησάββας και Αριάδνη Σοφία Ευαγγελίδου.Μαρία Έλληνα.Νίκος Κανέτι.Χρίστος Αρτεμίου.Έλενα Ανδρέου, Σόφη Παπακυριακού.Η ομάδα της Α.Μ. Παπακυριακού.Μαρία Χριστοφή.Φανή Παπαμιχαήλ.Ζώη Σοφοκλέους.Ριάνα Στυλιανού, Νάκης Αντωνίου.Ανδρέας Φυλακτού.Νίκος Νικόπουλος.Μιχάλης Γεωργίου.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αγάπησα
Θύμωσα
Απογοητεύτηκα
Ενθουσιάστηκα
React σε ό,τι θέλεις, γράφοντας ένα σχόλιο που δεν
ξεπερνά τους 280 χαρακτήρες, για κάτι που Αγάπησες,
κάτι που σε Ενθουσίασε, κάτι που σε Απογοήτευσε ή κάτι που σε έκανε να
Θυμώσεις. Το σχόλιό σου πριν δημοσιευτεί θα ελέγχεται, εξ ου και θα πρέπει να είναι γραμμένο σε κόσμια πλαίσια, τα οποία καθορίζονται πρωτίστως από τις βασικές αρχές της δεοντολογίας. Μαζί με το σχόλιό σου θα πρέπει απαραίτητα να αφήσεις το όνομά σου ή έστω ένα ψευδώνυμο.