Ο Μάο πλησιάζει τα 30 αλλά οι περισσότεροι δεν τον πιστεύουν

Το πρόβλημά του δεν είναι όμως ότι μικροδείχνει, αλλά το τι συνέπειες έχει αυτό στη ζωή του.

Article featured image
Article featured image


Ένας άντρας στην Κίνα φαίνεται πολύ μικρότερος απ’ όσο είναι και πολλοί δεν τον πιστεύουν όταν τους αποκαλύπτει την πραγματική του ηλικία.

Ο Μάο Σένγκ είναι 27 ετών και δήλωσε πως παρόλο που κάποιοι το θεωρούν ευλογία όταν μικροδείχνεις, για εκείνον είναι κατάρα, αφού η εμφάνισή του παραπέμπει περισσότερο σε έναν 10χρονο, παρά σε έναν ενήλικα.

Το πρόβλημα του Μάο όμως, δεν είναι ότι φαίνεται μικρότερος, αλλά το τι συνέπειες έχει αυτό στην προσωπική του ζωή, όπως για παράδειγμα το γεγονός πως δεν μπορούσε να βρει δουλειά.

Όπως λέει ο ίδιος, σύμφωνα με το NextShark, ο λόγος που δεν τον προσλάμβαναν σε δουλειές, ήταν επειδή «οι εργοδότες φοβούνταν πως μπορεί να είναι μυστικός πράκτορας της Κινέζικης κυβέρνησης που ψάχνει εταιρείες που καταπατούν τον νόμο που καθιστά παράνομη την παιδική εργασία».



Ο 27χρονος άντρας ωστόσο, δεν τα έβαζε κάτω και συνέχιζε να ψάχνει για δουλειά, αφού ήταν ο μόνος που μπορούσε να στηρίξει τον πατέρα του, ο οποίος αναρρώνει από εγκεφαλικό, όπως λέει ο ίδιος σε ένα βίντεο που ανήρτησε στην πλατφόρμα «Douyin (TikTok)».

Στην ανάρτησή του, που έγινε viral μέσα σε μια νύχτα, ο άντρας λέει επίσης πως πρόσφατα πήγε με έναν φίλο του σε ένα τοπικό εργοστάσιο για να κάνουν αίτηση για δουλειά. Ο ίδιος, σε αντίθεση με τον φίλο του, δεν στάθηκε τόσο τυχερός, αφού ο δεύτερος προσλήφθηκε τελικά, ενώ ο Μάο απορρίφθηκε.

Λόγω της τεράστιας δημοτικότητας που απέκτησε ο Μάο μέσα από το βίντεό του, άρχισαν να τον προσεγγίζουν εργοδότες, κάνοντάς του προτάσεις για δουλειά. Όπως λέει σε ένα άλλο βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο, ο 27χρονος δέχτηκε μια από τις προτάσεις και θέλει να χρησιμοποιήσει τον μισθό του για να βοηθήσει τον πατέρα του να αναρρώσει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ