Άνδρας με μαχαίρι περιφερόταν στο σαλόνι σπιτιού την ώρα που o σύζυγος κοιμόταν στην πολυθρόνα

Το ανατριχιαστικό βίντεο δείχνει τον κουκουλοφόρο με το μαχαίρι να περιφέρεται μπροστά στον κοιμισμένο άνδρα, ενώ στον επάνω όροφο κοιμόταν και η σύζυγός του.

Article featured image
Article featured image


Μια σοκαριστική ανακάλυψη έκανε μια οικογένεια στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Μάντσεστερ. Κοιτάζοντας τις κάμερες ασφαλείας διαπίστωσαν ότι ένας άντρας με μαχαίρι είχε μπει στο σπίτι τους, όταν εκείνοι κοιμόντουσαν.

O Jason Skilling, 53 ετών, κοιμόταν στην πολυθρόνα του σαλονιού του, όταν πλάνα από την κάμερα έδειξαν έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος φορούσε κουκούλα και γάντια, να περιφέρεται στον χώρο, κρατώντας μάλιστα ένα μεγάλο μαχαίρι.

Το βίντεο δείχνει τον άνδρα να κοιτάζει τον Jason, ο οποίος εκείνη την ώρα κοιμόταν βαθιά, και στη συνέχεια να κοιτάζει προς την κάμερα, φτιάχνοντας την κουκούλα του. Και ενώ ο διαρρήκτης κυκλοφορούσε ανενόχλητος, στον επάνω όροφο κοιμόταν η σύζυγος του άνδρα, η 56χρονη Adelle.



H οικογένεια δεν πιστεύει ότι ο άνδρας πήρε κάτι - απλώς περπάτησε στο σαλόνι. Η κόρη τής Adelle, η 33χρονη Ashleigh Jones είπε: «Η μαμά μου είχε ελέγξει τις κάμερες που έχουν στο σπίτι, για να παρακολουθεί τα κατοικίδιά τους, όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού.

»Τότε είδε έναν τύπο να περπατά στο σαλόνι, κρατώντας ένα τεράστιο μαχαίρι και ενώ ο πατριός μου κοιμόταν στην καρέκλα. Είναι πραγματικά τρομακτικό, η μαμά μου έχει αναστατωθεί πολύ από αυτό. Σκέφτεται διαρκώς τι θα γινόταν αν ξυπνούσαμε».

Πρόσθεσε ακόμη ότι η οικογένεια «αύξησε τα μέτρα ασφαλείας» στο σπίτι της στο Chadderton του Μάντσεστερ, μετά το τρομακτικό περιστατικό. «Τσεκάρουν τις κάμερες όλη την ώρα, για να σιγουρευτούν ότι όλα είναι εντάξει. To βράδυ, η μαμά μου φροντίζει να είναι όλα κλειδωμένα όταν πηγαίνει για ύπνο», είπε, προσθέτοντας ότι ο εξάχρονος γιος της είναι τρομοκρατημένος και αναφέρει συνέχεια το συμβάν, αποκαλώντας τον τύπο κατά συρροή δολοφόνο, επειδή κρατούσε μαχαίρι.

Και συνέχισε: «Η πρώτη μου σκέψη όταν είδα το βίντεο είναι τι θα γινόταν αν είχε ξυπνήσει ο Jason (σ.σ. ο πατριός της). Επίσης, η μητέρα μου δεν κοιμάται καλά, οπότε μερικές φορές κατεβαίνει στις 3 το πρωί στην κουζίνα και πίνει ένα τσάι. Είναι τρομακτικό να σκέφτεσαι ότι κάποιος ήταν μέσα στο σπίτι, τόσο κοντά σου».

«Μοιράζομαι τι έχει συμβεί γιατί κάνει ζέστη και ξέρω πολλούς ανθρώπους που αφήνουν τα παράθυρά τους ανοιχτά, ξενυχτάνε και μετά αποκοιμιούνται στον καναπέ», είπε καταληκτικά η Ashleigh.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ