Πατέρας επιτέθηκε με μαχαίρι στην κόρη του γιατί την προτιμούσε νεκρή παρά λεσβία

«Θέλω να κάνω 30 χρόνια φυλακή, το προτιμώ».

Article featured image
Article featured image


Επίθεση με μαχαίρι από τον πατέρα της δέχθηκε μία 23χρονη και η 39χρονη σύντροφός της στο Σαλέρνο της Ιταλίας καθώς δεν συναινούσε στη σχέση τους.

Η οικογένεια της Immacolata είχε εκφράσει αντιρρήσεις μετά το coming out της και είχαν υιοθετήσει μία εχθρική στάση, ωστόσο οι σχέσεις τους δεν είχαν διαρραγεί πλήρως.

Η σχέση της με την Francesca μετρά πάνω από έναν χρόνο και κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος οι γονείς είχαν την ευκαιρία να τις ζήσουν μαζί και είχαν δηλώσει πως θα προσπαθήσουν να το αποδεχθούν, αλλά η στάση τους δεν άλλαξε, όπως αποδείχθηκε – τουλάχιστον στην περίπτωση του πατέρα.

Όπως αναφέρει η 23χρονη στην Corriere della Sera, ανά περιόδους τής έκανε ερωτήματα, όπως «Δεν σου προκαλεί αηδία να τη φιλάς;», «Δεν σου προκαλεί αηδία να είσαι με μία γυναίκα;».

Το βράδυ της 6ης Αυγούστου ο πατέρας κάλεσε την 39χρονη για ένα ποτό. Αλλά, η Immacolata αποφάσισε να τους παρακολουθήσει, λόγω ενός σχολίου που είχε κάνει νωρίτερα ο πατέρας της. «Θέλω να κάνω 30 χρόνια φυλακή, το προτιμώ», είχε πει.

Όταν επέστρεψαν από το μπαρ, εκείνος φαινόταν λίγο μεθυσμένος. Η 23χρονη πήγε να αγκαλιάσει τη Francesca και τότε ο πατέρας επιχείρησε να μαχαιρώσει την 39χρονη, φωνάζοντας: «Καλύτερα 30 χρόνια φυλακή, να πεθάνετε μαζί».

Η Immacolata παρενέβη και τραυματίστηκε ελαφριά και οι δύο τους κατάφεραν να το σκάσουν, αλλά η 23χρονη αναφέρει πως ήταν τυχερές που ήταν πεζές γιατί εάν ήταν μέσα σε κάποιο όχημα, παραδείγματος χάριν, δεν θα είχαν την ίδια μοίρα.

Πήγαν άμεσα στην αστυνομία για να κάνουν καταγγελία και οι αξιωματικοί τις βοήθησαν να φύγουν από το Σαλέρνο.

ab59fa746a.jpg



Όπως λέει η Immacolata τής άρεσαν οι γυναίκες πολύ πριν γνωρίσει την τωρινή της σύντροφο και ενώ είχε προσπαθήσει να συζήσει με έναν άνδρα, δεν ήταν ευτυχισμένη. Στο παρελθόν οι γονείς της την είχαν διώξει και από το σπίτι.

Η οικογένεια της 39χρονης, από την άλλη, ήταν πάντα υποστηρικτική ως προς τις επιλογές της και δεν της έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα.

Οι δυο τους τώρα είναι σε ένα μέρος όπου είναι προστατευμένες χάρη και στη βοήθεια του Francesco Emilio Borrelli, περιφερειακού σύμβουλου της Καμπανίας, ο οποίος έμαθε την ιστορία τους, αποφάσισε να τις βοηθήσει και να δημοσιοποιήσει το συμβάν.

«Τρελή και ανατριχιαστική ιστορία», παρατήρησε. «Πώς μπορεί ένας πατέρας να φτάσει τόσο μακριά κατά της κόρης του; Σιχάθηκα απ΄αυτή την υπόθεση και είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε στα δύο κορίτσια όποια βοήθεια χρειαστούν. Ζητούμε από την αστυνομία να τις προστατεύσει. Είναι απολύτως απαραίτητο να αποσοβηθεί μία τραγωδία».

Ο ίδιος ζήτησε και από τις δικαστικές Αρχές να κινητοποιηθούν υπογραμμίζοντας πως «είναι παράλογο το 2022 να κινδυνεύει η ζωή κάποιου, εντός της οικογενείας, λόγω της σεξουαλικής τους προτίμησης».



Πηγή: LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ