«Ο άντρας μου είναι γκέι αλλά δεν με νοιάζει, έχουμε δύο παιδιά και κάνουμε τέλειο σεξ»

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην εκκλησία το 2016.

Article featured image
Article featured image


Μια 35χρονη Αμερικανίδα λέει ότι ο άντρας της είναι γκέι, αλλά δεν την πειράζει καθόλου. Έχουν μαζί δύο παιδιά και το σεξ είναι υπέροχο.

Η Μπριν Έμπλεϊ αυτοπροσδιορίζεται ως στρέιτ ενώ ο σύζυγός της αυτοπροσδιορίζεται ως γκέι ή πανσέξουαλ σημειώνοντας πως τον «ελκύουν περισσότερο οι άντρες αντί οι γυναίκες». Πριν από τον γάμο τους, το 2017 ο Μάθιου έβγαινε ραντεβού με άντρες και γυναίκες, αλλά δεν είχε συνευρεθεί ερωτικά ποτέ με κανέναν, ούτε με την Μπριν. Παραδέχεται πως δεν ήξερε αν θα απολάμβανε το σεξ μαζί της μέχρι που παντρεύτηκαν και έγιναν γονείς.



Το ζευγάρι είναι μέλη της «Εκκλησίας του Ιησού Χριστού και των Αγίων των Τελευταίων Ημερών» (το επίσημο όνομα της Εκκλησίας των Μορμόνων), που δεν επιτρέπει τη σύναψη σχέσεων μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου και αυτό αποτέλεσε ισχυρό κίνητρο για τον Μάθιου να βγαίνει ραντεβού με γυναίκες.

«Αν και κυρίως ελκύομαι περισσότερο από άντρες, υπάρχουν κάποιες γυναίκες που με ελκύουν. Έχω ακούσει γκέι άντρες να λένε ότι δεν μπορούν ούτε να φανταστούν ότι κάνουν σεξ με μια γυναίκα, αλλά ποτέ δεν είχα νιώσει έτσι. Νιώθω δυνατότερος στη σχέση μας και είναι εύκολο για μένα να μη σκέφτομαι τι χάνω από το να μην είμαι σε σχέση με έναν άντρα», εξηγεί ο Μάθιου.

Η μητέρα των δυο μικρών κοριτσιών λέει ότι από την αρχή το ζευγάρι λάτρευε τα φιλιά, κάτι που έμοιαζε με καλό σημάδι. «Ελπίζαμε ότι το σεξ θα ήταν εξίσου καλό με τα φιλιά και τα χάδια και ευτυχώς είναι υπέροχο!». Προσθέτει πως έστω κι αν η θρησκεία τους δεν επιτρέπει τον γάμο ανάμεσα σε άτομα του ίδιου φύλου, θα προσπαθήσουν να διδάξουν τις κόρες τους να είναι ευτυχισμένες είτε γκέι είτε στρέιτ.



Τα πράγματα δεν ήταν πάντα εύκολα για το ζευγάρι

Όταν ακόμα η σχέση τους βρισκόταν στις αρχές της, ο Μάθιου χώρισε την Μπριν γιατί είχε έντονα συναισθήματα για έναν άντρα. Λέει πως δεν το θεωρούσε σωστό να διατηρήσει τη σχέση του με την Μπριν όσο δεν ήταν σίγουρος για την έλξη που ένιωθε απέναντί της. Μετά τον χωρισμό έμειναν φίλοι και ακόμα και ο τότε σύντροφος της Μπριν έλεγε πως η χημεία μεταξύ των δύο ήταν εμφανής. Τελικά άρχισαν να βγαίνουν ξανά τον Σεπτέμβριο του 2017.



Ο Μάθιου αναφερόμενος στην επανασύνδεσή τους λέει: «Ήταν σίγουρα ένα ρίσκο επειδή ακόμα δεν ήξερα πως θα ήταν το σεξ με μια γυναίκα. Εμπιστευτήκαμε όμως την προϋπάρχουσα χημεία και αποφασίσαμε πως αν αυτό το κομμάτι της σχέσης προκαλούσε δυσκολίες θα τις αντιμετωπίζαμε».

Το ιδιαίτερο ζευγάρι σήμερα δηλώνει πως είναι χαρούμενο σε αυτήν την «ιδιότροπη, μοναδική και μεγαλειώδη σχέση».


Με πληροφορίες από Sputnik και Νypost.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ