Οικογένεια βρήκε βαλίτσες με ανθρώπινα λείψανα σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη

Οι αρχές της Νέας Ζηλανδίας ερευνούν μια μυστηριώδη υπόθεση, όταν οικογένεια που αγόρασε την αποθήκη σε δημοπρασία, τούς ενημέρωσε για το μακάβριο εύρημα.

Article featured image
Article featured image


Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε μια οικογένεια στη Νέα Ζηλανδία, η οποία αγόρασε σε δημοπρασία μια αποθηκευτική μονάδα που περιείχε βαλίτσες, ελπίζοντας ότι θα περιείχε ανομολόγητους θησαυρούς.

Αντί για τιμαλφή ή αντικείμενα έστω συναισθηματικής αξίας, η οικογένεια από το Όκλαντ, εκμεταλλευόμενη την τάση αγοράς εγκαταλελειμμένων αποθηκών μέσω δημοπρασιών έναντι χαμηλής τιμής, αντίκρισε με τρόμο ότι οι βαλίτσες που ήταν στην αποθήκη, περιείχαν διαμελισμένα πτώματα. Αφού μετέφεραν τις βαλίτσες από την αποθήκη στο σπίτι τους και τις άνοιξαν, ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα.

Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Stuff, γείτονες τής οικογένειας παρατήρησαν «άσχημη μυρωδιά» που προερχόταν από το σπίτι τους, λίγο πριν καταφθάσει η αστυνομία, ενώ περιέγραψαν αστυνομικούς και υπαλλήλους του εγκληματολογικού «να στέκονται σε κατάσταση σοκ».

Οι Αρχές πάντως, δεν απήγγειλαν κατηγορίες στην οικογένεια, η οποία ενημέρωσε την αστυνομία αμέσως μόλις άνοιξε την πρώτη βαλίτσα και αντίκρισε το αποκρουστικό περιεχόμενο.

Σύμφωνα με τους γείτονες, τουλάχιστον τρεις νεκροφόρες εμφανίστηκαν στην ιδιοκτησία. «Στεναχωριέμαι για την οικογένεια, γιατί δεν είχε καμία σχέση με αυτό», είπε στο Newshub μια γειτόνισσα. «Για όποιον το έκανε, είναι φρικιαστικό».

Πλέον οι αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα θύματα και να εντοπίσουν τον πρώην ιδιοκτήτη των βαλιτσών και της αποθηκευτικής μονάδας.

Οι αποθηκευτικές μονάδες συνήθως δίνονται σε δημοπρασία όταν οι ιδιοκτήτες τους δεν καταφέρνουν να είναι συνεπείς στις πληρωμές τους. Προς το παρόν δεν είναι σαφές πόσο καιρό βρίσκονταν τα πτώματα στις βαλίτσες ή πότε έγινε η τελευταία πληρωμή από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ