Η γυναίκα με τις περισσότερες τροποποιήσεις σώματος στον κόσμο έχει κάτι σημαντικό να πει

Πήρε την απόφαση να αλλάξει δραστικά το σώμα της μετά τον πρώτο της γάμο, όπου έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Article featured image
Article featured image


Η María José Cristerna, γνωστή και ως «κυρία βαμπίρ», προειδοποιεί τα νεαρά άτομα που μπορεί να θέλουν να ακολουθήσουν τα βήματά της να προσέχουν τι κάνουν στο σώμα τους.

Η Cristerna, κάτοικος του Μεξικού, έκανε σχεδόν 50 τροποποιήσεις στο σώμα της και ισχυρίζεται ότι το 99% του σώματός της είναι καλυμμένο με τατουάζ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποκτήσει Ρεκόρ Γκίνες ως η γυναίκα με τις περισσότερες τροποποιήσεις σώματος στον κόσμο. Κατέχει τον τίτλο από το 2012 μέχρι και σήμερα.

Έκανε το πρώτο της τατουάζ σε ηλικία 14 ετών και λίγα χρόνια αργότερα, απέκτησε πτυχίο στο ποινικό δίκαιο.

Πήρε την απόφαση να αλλάξει δραστικά το σώμα της μετά τον πρώτο της γάμο, όπου έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

perissotera-body-modifications-ston-kosmo-2_city.jpg



Αποφάσισε να τροποποιήσει το σώμα της ως ένδειξη της δύναμης και της απελευθέρωσής της και από τότε έχει κάνει δεκάδες τροποποιήσεις, συμπεριλαμβανομένης της σχισμένης γλώσσας της και τα εμφυτευμένα εξογκώματα στο κεφάλι της που αντιπροσωπεύουν ένα στέμμα.

Αν και ορισμένοι την αποκαλούν «πραγματικό βαμπίρ», η ίδια δηλώνει πως δεν πίνει αίμα.

Μιλώντας στα Ρεκόρ Γκίνες, η Cristerna τόνισε πως πολλοί από τους τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι μπορούν να τροποποιήσουν το σώμα τους δεν είναι αναστρέψιμοι και επομένως δεν πρέπει να γίνονται απλά επειδή συμβαδίζουν με τις τάσεις της μόδας.



«Η συμβουλή που θα έδινα είναι ότι πρέπει να το σκεφτείς πολύ καλά, καθώς είναι μη αναστρέψιμο. Πρέπει να είσαι σίγουρος πως θα αγαπάς την τροποποίηση που θα κάνεις και πως θα μπορείς να υπερασπιστείς την απόφασή σου, όλη σου τη ζωή».

Παρόλο που προειδοποιεί τους άλλους να σκεφτούν πολύ προσεκτικά πριν κάνουν μόνιμες αλλαγές στο σώμα τους, η Cristerna είπε ότι θα συνεχίσει να κάνει περισσότερα τατουάζ και τροποποιήσεις για όσο της το επιτρέπει η υγεία της.

Μιλώντας για το τατουάζ που έκανε στα μάτια της, η Cristerna ανέφερε ότι ήταν μια από τις πιο οδυνηρές τροποποιήσεις που έχει κάνει και πρόσθεσε πως η διαδικασία μπορεί να είναι επικίνδυνη σε ορισμένες περιπτώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ