Η Becky μίλησε για το πόσο επώδυνο ήταν το να κάνει τατουάζ στο αιδοίο

Η σταρ του OnlyFans πιστεύει ότι είναι μία από τις ελάχιστες γυναίκες στον κόσμο που «χτύπησε» τατουάζ στην κολπική περιοχή.

Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία από instagram / @becky_holt_bolt

Μετά από αρκετές, πολύωρες συνεδρίες με έναν καλλιτέχνη τατουάζ, μια Βρετανίδα σταρ του OnlyFans υποστηρίζει πως είναι η γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ γύρω από την ερωτογενή ζώνη των γεννητικών οργάνων στον κόσμο.

Τα τελευταία χρόνια, η 34χρονη Becky Holt έχει ξοδέψει πάνω από 42.000 δολάρια σε τατουάζ, με έργα τέχνης να κοσμούν ολόκληρο το σώμα της, από το πρόσωπό της μέχρι τα δάκτυλα των ποδιών της.



Σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποκαλύπτει ότι δεν παραμέλησε ούτε την ηβική της περιοχή, παρά τους εντονότατους πόνους που κλήθηκε να υπομείνει. «Πονούσα απίστευτα πολύ», δήλωσε η Holt στο Ark Media μετά την τελευταία συνεδρία στις 5 Ιουλίου.

photo-tattoo-aidioio_city.png
Φωτογραφία: ARK Media



«Είναι αρκετά αμήχανο να έχεις έναν καλλιτέχνη τατουάζ ανάμεσα στα πόδια σου, αλλά ήθελα να ολοκληρώσω τα τατουάζ σε όλο μου το σώμα». Έναν μήνα μετά την τελευταία συνεδρία με μελάνι, η ευαίσθητη περιοχή της παραμένει πρησμένη και η ίδια λέει πως δεν είναι ακόμη σε θέση να κάνει σεξ με τον σύντροφό της. «Δεν θα μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά, πριν ολοκληρωθεί η επούλωση, κάτι που θα είναι δύσκολο και για τους δυο μας, καθώς έχουμε πολύ ενεργή σεξουαλική ζωή», λέει η Holt.



Η Holt πιστεύει ότι είναι μία από τις ελάχιστες γυναίκες στον κόσμο που έχει κάνει τατουάζ στην κολπική περιοχή και οι θαυμαστές της την έχουν επαινέσει για την αντοχή που επέδειξε στην επώδυνη διαδικασία. «Δεν είμαι σίγουρη πόσοι άνθρωποι στον κόσμο έχουν τέτοιο τατουάζ, αλλά φαντάζομαι ότι είμαι μία από τις πολύ λίγες».



Με πληροφορίες από lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ