Το «Friends» επέστρεψε στο κυπριακό Netflix

Η σειρά είχε αφαιρεθεί από την πλατφόρμα streaming στα τέλη Μαΐου.

Article featured image
Article featured image


Τα «Φιλαράκια», η εμβληματική σειρά της Warner Bros που μεταδόθηκε από το 1994 έως το 2004 καθηλώνοντας μπροστά στην οθόνη εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, είχε αφαιρεθεί από το ελληνικό και το κυπριακό Netflix στα τέλη Μαΐου και οι χρήστες της streaming πλατφόρμας δεν το είχαν πάρει και πολύ καλά.



Στις 15 Αυγούστου ωστόσο, οι χρήστες του Twitter παρατήρησαν πως η σειρά επέστρεψε στο Netflix και έσπευσαν να εκφράσουν τον ενθουσιασμό τους στο Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης.



Το Netflix είχε αναγκαστεί να αφαιρέσει το λατρεμένο σόου, διότι τα δικαιώματα προβολής του ανήκουν στη WarnerMedia, η οποία ήθελε να το προβάλει μέσα από το δική της συνδρομητική υπηρεσία, το HBO Max.

Ωστόσο, η συγχώνευση της Warner Bros με την Discovery, Inc. έφερε τα πάνω κάτω σε αυτά τα σχέδια. Συγκεκριμένα, η νεοσύστατη εταιρία σχεδιάζει να ενώσει τις συνδρομητικές υπηρεσίες HBO Max και Discovery+ και έτσι το ντεμπούτο του HBO Max στην Ελλάδα, την Ισλανδία, την Τουρκία και τις υπόλοιπες χώρες όπου αναμενόταν στο τέλος της χρονιάς ακυρώθηκε.



Με την άφιξη του HBO Max στην Ελλάδα να παίρνει πρακτικά αναβολή επ' αόριστον, δεν υπάρχει πλέον θέμα με τα δικαιώματα διανομής του «Friends», το οποίο έγινε και πάλι διαθέσιμο στη χώρα.

Φαίνεται πως από αυτήν την υπόθεση επηρεάζεται και η Κύπρος, αφού όταν η σειρά «κατέβηκε» από το ελληνικό Netflix τον Μάιο, την ίδια ημέρα είχε κατέβει και από το κυπριακό, ενώ η επιστροφή της, ήρθε την ίδια ημέρα και στις δύο χώρες.



Με πληροφορίες από unboxholics

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ