Άνδρας έκοψε το πέος του ενώ ονειρευόταν ότι έκοβε κρέας

Ο Atta είπε ότι δεν έχει ιδέα πώς βρέθηκε το μαχαίρι στο χέρι του.

Article featured image
Article featured image


Ένας άνδρας στην Γκάνα έκοψε το πέος και το όσχεό του στον ύπνο του ενώ ονειρευόταν ότι έκοβε κρέας.

Ο 47χρονος αγρότης Kofi Atta, έβλεπε όνειρο πως έσφαξε μια κατσίκα και την τεμάχιζε για να τη μαγειρέψει η γυναίκα του, όταν ξύπνησε σοκαρισμένος επειδή ένιωσε πόνους στο πέος και το όσχεό του. Μιλώντας στο BBC Pidgin τέσσερις ημέρες αργότερα, ο Atta είπε: «Με πήρε ο ύπνος καθώς καθόμουν στην καρέκλα και τότε άρχισα να βλέπω όνειρο ότι έκοβα κρέας».

Οι γείτονές του ανταποκρίθηκαν στις κραυγές του και τον βρήκαν να αιμορραγεί στην καρέκλα του.

Ο Atta μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για θεραπεία, αλλά είπε ότι μπορεί να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση - για την οποία συγκεντρώνει χρήματα.

Παρά το γεγονός πως τα το περιστατικό ήταν σοβαρό, τα τραύματά του δεν πιστεύεται ότι είναι απειλητικά για τη ζωή του.

Ο Atta είπε ότι δεν έχει ιδέα πώς βρέθηκε το μαχαίρι στο χέρι του.

Όταν προσπάθησε να σηκωθεί από την καρέκλα ένιωσε τον έντονο πόνο στα γεννητικά του όργανα και κάλεσε τους γείτονες να τον βοηθήσουν.

Η Adwoa Konadu, η σύζυγος του Atta, ταξίδευε εκείνη την ώρα και έμαθε για το ατύχημα μέσω ενός γείτονα που είχε επικοινωνήσει μαζί της. Όταν έφτασε στο σπίτι αντίκρισε τον σύζυγό της να αιμορραγεί, κρατώντας το πέος του. Τον βρήκε «καθισμένο σε ένα δοχείο γεμάτο αίματα, με το πέος του στο χέρι». Σύμφωνα με το GHOne TV, η Adwoa έφερε πάνες για να βοηθήσει τον σύζυγό της να «μην χάσει τον ανδρισμό του» και τον πήγε σε ένα τοπικό νοσοκομείο για ιατρική φροντίδα.



Με πληροφορίες από LadBible

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ