Πού βρίσκεται σήμερα ο τύπος που ζούσε με ένα πέος στο χέρι του;

Το αφαίρεσε πέρυσι και τώρα δηλώνει πανέτοιμος για έρωτα. [ΒΙΝΤΕΟ]

Article featured image
Article featured image


Όταν έχασε το πέος του λόγω μιας μόλυνσης στο αίμα, ο Malcolm MacDonald υπεβλήθη σε μια πρωτοποριακή επέμβαση για να φυτρώσει καινούργιο πέος στο χέρι του κι έπειτα να μεταμοσχευθεί στη βουβωνική χώρα του. Λόγω ιατρικών καθυστερήσεων, όμως, ο 45χρονος έμεινε με το πέος προσαρτημένο στον πήχη του χεριού του για 6 χρόνια.



Τον Οκτώβριο του 2021, το γεννητικό όργανο του Malcom επέστρεψε στην αρχική του θέση και πλέον δηλώνει πανέτοιμος για έρωτα ενώ έχει ήδη αρχίσει να βγαίνει online ραντεβού.

antras-xeri-peos_city.png
Φωτογραφία: News Licensing / MEGA



Η μακρά δοκιμασία του Μάλκολμ τελείωσε επιτέλους όταν το «πέος χειρός» του προσαρτήθηκε στην βουβωνική περιοχή σε μια επίπονη εγχείρηση εννέα ωρών.

Ο πατέρας δύο παιδιών είπε στη The Sun: «Είμαι έτοιμος να βγω ξανά ραντεβού, έχουν περάσει 14 χρόνια. Αυτό είναι πάρα πολύ για οποιονδήποτε άντρα».

«Είμαι άνδρας. Πλέον μπορώ να βγω έξω χωρίς να φοβάμαι πως μπορεί να μου κατεβάσουν το παντελόνι και να μην υπάρχει τίποτα εκεί. Παλαιότερα φοβόμουν όμως, δεν μπορούσα να πάρω κάποια σπίτι και να της πω “συγγνώμη αγαπητή μου, μού έπεσε”», προσθέτει ο 47χρονος άντρας.

antras-xeri-peos-simera_city.png
Το χέρι του Malcolm μετά την τελευταία επέμβαση. Φωτογραφία: News Licensing / MEGA



Για τον Malcolm, η καλύτερη εφαρμογή γνωριμιών είναι το Tinder, αλλά λέει πως είναι διατεθειμένος να τις κατεβάσει όλες αν είναι «να βρει την αγάπη».

Μπορεί το πέος του να τοποθετήθηκε εκεί που ανήκει, αλλά δεν είναι έτοιμο για δράση ακόμα. Χρειάζεται να γίνει ακόμα μια μικρή επέμβαση για να τοποθετηθεί μια αντλία. «Θα είναι ένα θέμα όταν έρθει η ώρα για έρωτα, γιατί δεν ξέρω πώς θα λειτουργήσουν όλα. Πάντως, όταν ξύπνησα μετά την επέμβαση και έσφιξα τους μύες μου μπόρεσα και το κουνούσα», λέει, ενώ προσθέτει πως μετά την εγχείρηση δεν τον ένοιαζε τι μέγεθος θα είχε το πέος του, απλά ήθελε να μπορεί να στοχεύσει προς τη σωστή κατεύθυνση και να ουρήσει.



«Το Thetford είναι μια μικρή πόλη. Οι άνθρωποι με κρίνουν και πιθανότατα θα εξακολουθούν να με κρίνουν για χρόνια μετά από αυτό, αλλά αυτό είναι δικό τους πρόβλημα. Η ζωή συνεχίζεται, έτσι δεν είναι;», επισημαίνει σε ένα ντοκιμαντέρ, στο οποίο περιέγραψε επίσης πως το πέος του έπεφτε από το μανίκι ενώ ψώνιζε ή άλλες φορές χτυπούσε τα αγαπημένα του πρόσωπα στο πρόσωπο ενώ τα αγκάλιαζε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ