Άντρας που έχασε το πέος του, αποκτά καινούργιο το οποίο φυτρώνει στο χέρι του

«Δεν μπορώ να πω ψέματα, είναι πολύ παράξενο να έχεις ένα πέος στο χέρι σου επί τέσσερα χρόνια. Αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό το πέος θα χρησιμοποιηθεί για τον λόγο που φτιάχτηκε».

Όταν έχασε το πέος του λόγω μιας μόλυνσης στο αίμα, ο Malcolm MacDonald υπεβλήθη σε μια πρωτοποριακή επέμβαση για να φυτρώσει καινούργιο πέος στο χέρι του κι έπειτα να μεταμοσχευθεί στη βουβωνική χώρα του. Λόγω ιατρικών καθυστερήσεων, όμως, ο 45χρονος έμεινε με το πέος προσαρτημένο στον πήχη του χεριού του εδώ και τέσσερα χρόνια.

manp1.webp
Louis Wood/The Sun


Ο MacDonald είπε στην εφημερίδα Sun ότι διαλύθηκε ψυχολογικά όταν έπεσε το πέος του το 2014, λόγω μιας μόλυνσης στο περίνεο που εξελίχθηκε σε σήψη.

«Είχα περάσει τη θλίψη ότι ήξερα πως θα το χάσω, το μάζεψα και το πέταξα», εξηγεί ο MacDonald στην εφημερίδα. «Πήγα στο νοσοκομείο και είπαν πως το καλύτερο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να τυλίξουν ό,τι είχε απομείνει σαν λουκανικοπιτάκι. Έγινα κομμάτια».


Ο Dr Ralph –που δημιούργησε το 2018 ένα βιονικό πέος για έναν Βρετανό που γεννήθηκε χωρίς– είπε στον MacDonald ότι θα μπορούσε να του φτιάξει ένα πέος από το δέρμα του αριστερού του χεριού. Με μια διαδικασία 50.000 λιρών που χρηματοδοτήθηκε από το Εθνικό Σύστημα Υγείασ (NHS), οι γιατροί κατάφεραν να τυλίξουν το δέρμα του –που περιείχε νεύρα και αγγεία– στο σχήμα πέους, κι ύστερα πρόσθεσαν ουρήθρα και δύο σωληνάκια που ο MacDonald θα μπορεί να τα χρησιμοποιεί ως αντλίες για να έχει στύση.

Το πλάνο ήταν να προσαρτήσουν το πέος στη βουβωνική του χώρα το 2018, δυο χρόνια αφότου μεταμοσχεύθηκε στο χέρι του. Όμως λόγω ασθένειας έχασε το προγραμματισμένο χειρουργείο και η επέμβαση αναβαλλόταν διαρκώς για διάφορους λόγους.

Εκπρόσωπος του UCHL είπε στη Sun ότι ο MacDonald είχε χάσει ή ακυρώσει αρκετά ραντεβού για την ολοκλήρωση της διαδικασίας πριν την καραντίνα. «Θα προσπαθήσουμε να προγραμματίσουμε ξανά την επέμβασή του μόλις μπορούμε, τώρα που οι υπηρεσίες επιστρέφουν σιγά-σιγά στο κανονικό μετά το lockdown», συμπλήρωσαν.

«Οι καθυστερήσεις ήταν δύσκολες», είπε ο MacDonald στη Sun, συμπληρώνοντας ότι δεν μπορεί να τρέξει επειδή το πέος «κουνιέται» και ότι δεν μπορεί να πάει για κολύμπι ή να φορέσει κοντομάνικο.

penisa.jpeg


«Όταν το είδα στο χέρι μου για πρώτη φορά ήμουν πολύ περήφανος. Μου άρεσε τόσο που το ονόμασα Jimmy. Έτσι αποκαλούσαμε εγώ και οι φίλοι μου ο ένας τον άλλον όταν ήμασταν μικροί και αυτό το πέος ήταν σίγουρα ένα καινούργιο φιλαράκι», αναφέρει ο ίδιος.

«Δεν μπορώ να πω ψέματα, είναι πολύ παράξενο να έχεις ένα πέος στο χέρι σου επί τέσσερα χρόνια», συμπλήρωσε. «Αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό το πέος θα χρησιμοποιηθεί για τον λόγο που φτιάχτηκε».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ