Ο Snoop Dogg δημιούργησε ένα παιδικό καρτούν στο οποίο πρωταγωνιστεί o ίδιος

Το κάστ αποτελείται από πολύχρωμους σκύλους που ραπάρουν δίνοντας «μαθήματα» σε παιδιά μέχρι οχτώ ετών.

Article featured image
Article featured image


O Snoop Dogg επεκτείνει την ψυχαγωγική του αυτοκρατορία κάνοντας στροφή προς τα παιδικά καρτούν.

Ο ράπερ, ηθοποιός και επιχειρηματίας, μπήκε στον κόσμο των παιδικών εκπομπών, με τη σειρά κινουμένων σχεδίων «Doggyland - Kids Songs & Nursery Rhymes», που θα προβάλλεται στο YouTube και το YouTube Kids.

Για να δημιουργήσει το καρτούν ο Snoop Dogg ένωσε τις δυνάμεις του με τον Κλοντ Μπρουκς- παραγωγό που έχει κερδίσει υποψηφιότητα για Emmy και δημιουργό της παιδική σειράς «Hip Hop Harry»- και τον μουσικό October London.



Το καστ αποτελείται από πολύχρωμους χαρακτήρες σκύλων που μέσω του τραγουδιού, του χορού και της ραπ δίνουν «μαθήματα» που απευθύνονται σε παιδιά έως οχτώ ετών.

Ο ράπερ δίνει τη φωνή του στον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα, τον «Bow Wizzle», που αποτελεί τον ενήλικο μέντορα για το υπόλοιπο καστ. «Ως πατέρας, παππούς και εδώ και χρόνια προπονητής ομάδας παιδιών, πάντα ήταν σημαντικό για εμένα να δημιουργώ θετικά και εκπαιδευτικά περιβάλλοντα για όλα τα παιδιά. Θέλαμε να φέρουμε το σόου μας στο YouTube και το YouTube Kids, που παρέχει δωρεάν πρόσβαση στους πάντες, έτσι ώστε όλα τα παιδιά να μπορούν να το απολαύσουν», δήλωσε ο Snoop Dogg, σύμφωνα με το CNN.



Πάντα ήθελε να δημιουργήσει μια φιλική προς τα παιδιά σειρά, συμπλήρωσε ο ράπερ, που επιτρέπει «στα παιδιά να είναι παιδιά». Η εκπομπή έχει και το δικό της άλμπουμ, με τίτλο «Doggyland - Kids Songs & Nursery Rhymes», το οποίο είναι διαθέσιμο στις πλατφόρμες streaming.


Με πληροφορίες από lifo, cnn

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ