Απίστευτο περιστατικό στις ΗΠΑ: Πυροβόλησε υπάλληλο fast food για μερικές τηγανητές πατάτες

Το 23χρονο θύμα νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, δίνοντας μάχη για τη ζωή του.

Article featured image
Article featured image


Μάχη για τη ζωή του δίνει εργαζόμενος σε κατάστημα McDonald's στο Μπρούκλιν των ΗΠΑ, ο οποίος πυροβολήθηκε μετά από καβγά, τον οποίο πυροδότησαν μερικές κρύες τηγανιτές πατάτες.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης, ο 23χρονος δούλευε στο κατάστημα fast food, γύρω στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας, όταν μια πελάτισσα άρχισε καβγά, ισχυριζόμενη ότι οι πατάτες που παρήγγειλε ήταν κρύες. Η γυναίκα μιλούσε με τον 20χρονο γιο της, κατά τη διάρκεια του τσακωμού, και ο γιος σύντομα εισέβαλε στο εστιατόριο και άρχισε να τσακώνεται με τον υπάλληλο.

E8100277-B4F3-4806-AC12-E4B8ADF0309A_jpeg.jpg



«Η μητέρα παραπονέθηκε ότι οι πατάτες της ήταν κρύες», είπε η αστυνομική πηγή, προσθέτοντας ότι «μιλούσε μέσω FaceTime με τον γιο της, ο οποίος άκουσε τη διαμάχη ανάμεσα σε αυτήν και τον υπάλληλο. Ο γιος και ο υπάλληλος τσακώθηκαν μέσα και μετά βγήκαν έξω».

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο καβγάς μεταφέρθηκε πράγματι εκτός καταστήματος και τότε ο γιος τής δυσαρεστημένης πελάτισσας φέρεται να έβγαλε ένα όπλο και να πυροβόλησε τον εργαζόμενο στον λαιμό.

Το θύμα νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Brookdale» στο Μπρούκλιν.



Στο σημείο βρέθηκε μια σφαίρα των 9 χιλιοστών και ο δράστης τέθηκε υπό κράτηση, ανέφεραν αστυνομικές πηγές ενώ για την ώρα δεν έχουν αποδοθεί κατηγορίες.

Ο δράστης είχε συλληφθεί στο παρελθόν πολλές φορές, με σημαντικότερες μια μεγάλη κλοπή το 2019 και επίθεση και κλοπή υπηρεσίας το 2018.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ