Την Κυριακή ανηφορίζουμε στον Καλοπαναγιώτη για ένα αλλιώτικο φεστιβάλ

Αν βρεθείς εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να ακούσεις από ελληνικό έντεχνο & ροκ μέχρι classic rock, heavy metal και παραδοσιακή κυπριακή μουσική από τον Μιχάλη Ττερλικκά!

Article featured image
Article featured image


Την ερχόμενη Κυριακή, 7 Αυγούστου, ένα διαφορετικό φεστιβάλ θα ανοίξει τις πόρτες του για πρώτη φορά σε ένα υπέροχο location στην ορεινή Κύπρο.

Όπως μάς είχε πει ο Παναγιώτης, ένας εκ των διοργανωτών, τον οποίο ίσως θυμάστε από την πρόσφατη «εισβολή» του στη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας των Scorpions, το φεστιβάλ θα είναι μονοήμερο και θα ξεκινήσει από τις 12 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι αργά το βράδυ.

Το Agrino Festival θα πραγματοποιηθεί κοντά στον Καλοπαναγιώτη και συγκεκριμένα στο κέντρο «Ορκόντας».



Ο χώρος θα πλημμυρίσει από κάθε είδους μουσική, από ελληνικό έντεχνο & ροκ μέχρι classic rock, heavy metal και παραδοσιακή κυπριακή μουσική από τον Μιχάλη Ττερλικκά!

«Τα events λόγω του κορωνοϊού είχαν σταματήσει, και τώρα μέσω αυτής της πρωτοβουλίας προσπαθούμε να ενώσουμε ξανά τον κόσμο. Να τού δώσουμε το έναυσμα να βγει έξω, να έρθει σε ένα μεγάλο event και να δημιουργήσει δεσμούς», προσθέτει ο Παναγιώτης, μιλώντας για το φεστιβάλ που διοργανώνει με την αδερφή του, Κατερίνα.



Στον χώρο του Agrino Festival θα υπάρχει και pop-up παζαράκι, όπου θα φιλοξενηθούν διάφοροι καλλιτέχνες για να πουλήσουν τα εκθέματά τους, ενώ θα πωλούνται επίσης ποτά και παραδοσιακά κυπριακά εδέσματα.

Σύμφωνα με έναν από τους ιδιοκτήτες του χώρου, στον οποίο θα πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ, τα αγρινά επισκέπτονται συχνά το συγκεκριμένο σημείο εξ ου και η ονομασία του, Agrino Festival.

Οι καλλιτέχνες και οι μπάντες που θα περιλαμβάνει το Lineup είναι οι: Ars Notoria, TroubleMakers, Marabou, NoFreno, Receiver, Kinezos Trio, Μιχάλης Τερλικκάς και η μουσική του Παρέα «Μούσα», Dark Poetry, R.U.S.T. & R.U.S.T.X. Στο τέλος της βραδιάς θα υπάρχει dj closing party!



Έναρξη
: 12:00

Τιμή εισόδου:

- 20 ευρώ για άτομα 18-65 ετών

- 10 ευρώ για άτομα 12-18 ετών (με την επίδειξη ταυτότητας)

- 10 ευρώ για άτομα 65+ (με την επίδειξη ταυτότητας)

- Δωρεάν για παιδιά κάτω των 12 ετών


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στους αριθμούς 99870995, 99077501 ή να στείλετε μέιλ στο agrinofestival@gmail.com

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ