Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Winnie the Pooh: Blood And Honey»

Ο Winnie κάνει come-back με μια ταινία… τρόμου και δεν μοιάζει καθόλου με τον ημίγυμνο αρκούδο που αγαπήσαμε όλοι στα παιδικά μας χρόνια.

Article featured image
Article featured image


Ο Winnie, ο ημίγυμνος αρκούδος που αγαπήσαμε όλοι στα παιδικά μας χρόνια, κάνει come-back με μια νέα ταινία... τρόμου, η οποία έλαβε και το πρώτο της τρέιλερ.

Στο τρέιλερ της ταινίας, που φέρει τον τίτλο «Winnie the Pooh: Blood And Honey», βλέπουμε τον -ενήλικα πλέον- Κρίστοφερ Ρόμπιν να επιστρέφει με τη σύντροφό του στο δάσος που ζούσαν ο Winnie, ο Piglet και τα υπόλοιπα ζώα. Καθώς οι δυο τους ψάχνουν τους παλιούς φίλους του Κρίστοφερ Ρόμπιν αντιλαμβάνονται πως κάτι δεν πάει καλά, αφού το δάσος είναι ερημωμένο και ο Winnie δεν μοιάζει καθόλου με το γλυκό αρκουδάκι που θυμόμαστε.



Το «Αίμα και Μέλι» που χρησιμοποιείται στον τίτλο φαίνεται πως έχει κυριολεκτική έννοια μέσα στην ταινία, αφού στο τέλος του τρέιλερ βλέπουμε τα δύο υγρά να χύνονται μαζί σε μια δεξαμενή, για άγνωστους λόγους.

Η ταινία έγινε viral όταν ανακοινώθηκε νωρίτερα φέτος και μέχρι στιγμής δεν είχαμε μάθει πολλές πληροφορίες.

Παρόλο που η Disney εξακολουθεί να κατέχει τα δικαιώματα για τις εκδόσεις κινουμένων σχεδίων του «Winnie the Pooh», τα βιβλία του A.A. Milne πέρασαν στο public domain φέτος, γεγονός που επιτρέπει στους κινηματογραφιστές να μπορούν να χρησιμοποιήσουν το όνομα και την ιστορία τους, αρκεί η ταινία να μην περιλαμβάνει στοιχεία που εντάχθηκαν αργότερα από την Disney.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ