Το παιδάκι που έγινε viral λόγω της αγάπης του για το καλαμπόκι έλαβε έναν επίσημο τίτλο

«Όταν μου είπαν ότι το καλαμπόκι ήταν αληθινό, το δοκίμασα και είχε ωραία γεύση. Αλλά όλα άλλαξαν όταν το δοκίμασα με βούτυρο».

Article featured image
Article featured image


Το αξιολάτρευτο παιδάκι που έγινε viral τον περασμένο μήνα λόγω της αγάπης του για το καλαμπόκι έγινε και επίσημα πρεσβευτής του καλαμποκιού της Νότιας Ντακότα.

Η κυβερνήτης της πολιτείας, Kristi L. Noem, γνωστοποίησε την είδηση ότι ο επτάχρονος Tariq, έλαβε τον τίτλο στις 4 Σεπτεμβρίου, ενώ η 3η Σεπτεμβρίου ανακηρύχθηκε επίσης ως «Επίσημη Ημέρα του Καλαμποκιού του Tariq», γιορτάζοντας την αγάπη του παιδιού για το λαχανικό.



Ο Tariq επισκέφθηκε επίσης το περίφημο «Corn Palace» της πολιτείας, μια εγκατάσταση πολλαπλών χρήσεων που διαθέτει έργα τέχνης, τοιχογραφίες και σχέδια κατασκευασμένα από καλαμπόκι και άλλα δημητριακά, σύμφωνα με την Washington Post.

Το παιδάκι κατάκτησε την καρδιά των χρηστών του διαδικτύου όταν ένας Youtuber, ο Julian Shapiro-Barnum, τού πήρε συνέντευξη. Στο βίντεο, το οποίο έχει προβληθεί πάνω από 4 εκατομμύρια φορές, ο επτάχρονος ρωτήθηκε τι του άρεσε συγκεκριμένα στο καλαμπόκι και η απάντησή του έγινε αμέσως viral.



«Όταν μου είπαν ότι το καλαμπόκι ήταν αληθινό, το δοκίμασα και είχε ωραία γεύση. Αλλά όλα άλλαξαν όταν το δοκίμασα με βούτυρο! Αγαπώ το καλαμπόκι», είπε ο 7χρονος, γεμάτος ενθουσιασμό.

Ο τρόπος που μίλησε για την αγάπη του για το καλαμπόκι ήταν αρκετός για να γίνει viral στα ΜΚΔ, αποτελώντας το επίκεντρο διαφόρων memes και ακόμα και ενός δίλεπτου τραγουδιού το οποίο έγινε επίσης viral.

@schmoyoho intro song for any meal/snack with corn 🌽 - from iconic interview on @doingthings ♬ It's Corn - Tariq & The Gregory Brothers & Recess Therapy



Το τραγούδι έχει ανέβει και στο Spotify.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ