Γυναίκα έστειλε (εξ ουρανού) ένα τελευταίο μήνυμα σε όσους πήγαν στην κηδεία της

Ήταν γνωστή για την «κακή» αίσθηση του χιούμορ της.

Article featured image
Article featured image


Μια κορυφαία επιχειρηματίας με «κακή» αίσθηση του χιούμορ εξέπληξε τους πενθούντες που παρευρέθηκαν στην κηδεία της, με ένα απρόσμενο μήνυμα από τον ουρανό...

Η 63χρονη Michelle Neumann, από την Αυστραλία, έχασε πρόσφατα τη μάχη με τον καρκίνο και κατά τη διάρκεια της κηδείας της, στην οποία παρευρέθηκαν 250 φίλοι και συγγενείς της, ένα αεροπλάνο διέσχισε τον ουρανό κουβαλώντας ένα πανό που έγραφε: «Σάς παρακολουθώ. Κλάψτε πιο δυνατά».



Οι περισσότεροι που τη γνώριζαν είπαν πως ήταν απλώς η «κλασική Michelle» και τα παιδιά της, Σπένσερ και Τζιν είπαν ότι η μητέρα τους είχε μια «κακή αίσθηση του χιούμορ».

Κατά τη διάρκεια της ζωής της, η Neumann ήταν γνωστή για τα πάρτι που διοργάνωνε για να συγκεντρώσει χρήματα για έρευνα για τον καρκίνο του εγκεφάλου, μετά τον θάνατο της αδελφής της από την ασθένεια.

Μάλιστα, όπως λένε οι οικείοι της, έκανε γενικά πολλές φιλανθρωπίες καθώς είχε μεγάλη περιουσία, ωστόσο όλοι τόνισαν πόσο «κακό» χιούμορ είχε αλλά και πόσο δυνατά γελούσε.

Η Neumann έχαιρε επίσης μεγάλης εκτίμησης στη βιομηχανία των ορυκτών, για την επιμονή και την επιχειρηματική της οξυδέρκεια. Είχε αναλάβει τον ρόλο της Διευθύνουσας Συμβούλου της κύριας οικογενειακής της επιχείρησης, μετά τον θάνατο του πατέρα της, το 1996.



Με πληροφορίες από DailyMail

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ