26χρονη πρώην πορνοστάρ δηλώνει «κάπως asexual» και θέλει το πορνό να γίνει παράνομο

«Δεν κατάλαβα ποτέ ότι για να κάνεις πορνό πρέπει να κάνεις σεξ με κόσμο».

Article featured image
Article featured image


Η πρώην πορνοστάρ Lana Rhoades δήλωσε ότι είναι «κάπως asexual» και θέλει το πορνό να θεωρείται «παράνομο».

Από όταν εγκατέλειψε τη βιομηχανία του πορνό, στην οποία εντάχθηκε στα 19 της χρόνια για οκτώ μήνες, έχει υπάρξει αρκετά ειλικρινής για την εμπειρία της.

«Δεν νομίζω ότι είναι καλό για κανέναν», δήλωσε η πλέον 26χρονη, εξηγώντας ότι η αντίληψή της πριν και μετά την ενασχόλησή της με το πορνό είναι πολύ διαφορετική.Η Rhoades, η οποία έγινε μητέρα φέτος τον Ιανουάριο, έκανε τα σχόλια κατά τη διάρκεια πρόσφατης εμφάνισής της στο podcast «The Skinny Confidential».

Μιλώντας για την εμπειρία της, είπε ότι «δεν ήξερε σε τι έμπλεκε όταν ξεκίνησε το πορνό».

«Είχα κοιμηθεί μόνο με ένα άτομο μέχρι τότε. Οπότε, ήμουν πολύ άπειρη σεξουαλικά. Γι' αυτό και δεν κατάλαβα ποτέ ότι για να κάνεις πορνό πρέπει να κάνεις σεξ με κόσμο», ανέφερε.

«Είναι απλά η ιδέα του, εντάξει, θα γίνω σαν την Anna Nicole Smith ή τη Holly Madison ή το τάδε άτομο, ήταν σαν μια ιδέα στο κεφάλι μου, αλλά δεν ήμουν αρκετά ώριμη για να συνειδητοποιήσω τι πραγματικά χρειαζόταν. Και πολύ, πολύ γρήγορα συνειδητοποίησα ότι αυτό δεν είναι για μένα», πρόσθεσε.Ωστόσο, γρήγορα συνειδητοποίησε ότι το πορνό ήταν μια δουλειά και ότι δεν είχε επιλογή με ποιον θα έκανε σεξ.

«Βασικά, πρέπει να κάνεις σεξ με άτομα που δεν επέλεξες, τους οποίους μπορεί να μην βρίσκεις ελκυστικούς, μπορεί στην πραγματικότητα να τους θεωρείς αηδιαστικούς και πρέπει να κάνεις σεξ μαζί τους επειδή είναι η δουλειά σου», εξήγησε.

Συνέχισε λέγοντας ότι πιστεύει πως ο κλάδος αυτός φέρνει τις νεαρές γυναίκες σε ευάλωτη θέση: «Πώς ένα 19χρονο κορίτσι θα βρεθεί σε αυτή τη θέση και θα πρέπει να κάνει σεξ με άτομα που δεν θέλει πραγματικά να αγγίξουν καθόλου το σώμα της;».Από τότε που ολοκλήρωσε την καριέρα της στις ταινίες ενηλίκων, η Rhoades συνέχισε να έχει επιτυχία στην δημιουργία ρούχων και εσωρούχων.

Ωστόσο, η γνώμη της για τη βιομηχανία πορνό παραμένει σταθερή: «Αναφορικά με το πορνό, απλά δεν πιστεύω ότι είναι καλό για κανέναν, θα πρέπει να το καταστήσουν παράνομο».

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι δεν «βρίσκει συχνά κάποιον ελκυστικό» ούτε «κάνει φάσεις» τακτικά: «Ειλικρινά, είμαι κάπως asexual».

«Ποτέ δεν τα φτιάχνω με κάποιον, δεν βρίσκω τους άλλους ελκυστικούς, και πάντα ήμουν έτσι, δεν υπάρχει κάποια αλλαγή μετά την πορνογραφία», εξήγησε.


Με πληροφορίες από lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ