Οδηγός ταξί έπεσε με το αυτοκίνητο πάνω στον αστυνομικό για να μην του πάρει το δίπλωμα

Ελλάδα, χώρα του φωτός.

Article featured image
Article featured image

Είδηση που κυκλοφόρησε σήμερα σε ελλαδικά ενημερωτικά sites, θέλει οδηγό ταξί να τραυματίζει αστυνομικό με το αυτοκίνητο, για να μην το πάρει το δίπλωμα. Όλα συνέβησαν στο αεροδρόμιο του Ακτίου Πρέβεζας. Σύμφωνα με το tempo24.gr, ο επικεφαλής του Αστυνομικού τμήματος του αεροδρομίου πήγε στην πιάτσα των ταξί, που βρίσκεται μπροστά από τις εγκαταστάσεις του, προκειμένου να πάρει το δίπλωμα από επαγγελματία οδηγό.

Ο ταξιτζής είχε «συλληφθεί» από ραντάρ να τρέχει με υπερβολική ταχύτητα στην περιοχή της Αθήνας και βάση του ΚΟΚ έπρεπε να του αφαιρεθεί το δίπλωμα οδήγησης για δύο μήνες. Όταν ο επικεφαλής του Τμήματος ενημέρωσε τον ταξιτζή για την παράβαση και του ζήτησε το δίπλωμα αυτός αντέδρασε και με το αυτοκίνητό του επιχείρησε να χτυπήσει τον αστυνομικό.

Πάτησε γκάζι και έπεσε πάνω στον αστυνομικό στην προσπάθεια να διαφύγει, με αποτέλεσμα να τραυματίσει ευτυχώς ελαφρά τον ένστολο, ενώ ήδη μέσα στο ταξί του είχε επιβιβάσει τουρίστα για να τον μεταφέρει σε κοντινή περιοχή.

Άμεσα επικράτησε πανικός, με διερχόμενους να σταματούν τον μαινόμενο ταξιτζή και αστυνομικούς να τρέχουν για να τον συλλάβουν. Ο οδηγός τελικά συνελήφθη και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ