«Είναι αυτό που νομίζετε ότι είναι»

Ευρηματική δημοσιογράφος χρησιμοποίησε μια πρωτότυπη μέθοδο προστασίας για το μικρόφωνό της καθώς κάλυπτε τον τυφώνα Ίαν.

Article featured image
Article featured image


Μια δημοσιογράφος από τη Φλόριντα έγινε viral παγκοσμίως, εξαιτίας του ευρηματικού τρόπου με τον οποίο προστάτευσε το μικρόφωνο από τη σφοδρή κακοκαιρία που έφερε ο τυφώνας Ίαν.

Η ανταποκρίτρια του NBC2 Kyla Galer, έκανε ανταπόκριση από ένα πάρκινγκ στο Φορτ Μάιερς της Φλόριντα, και κάποιοι τηλεθεατές αμέσως παρατήρησαν το λαστιχένιο περίβλημα στο μικρόφωνό της.

«Το NBC 2 κάνει ρεπορτάζ με ασφαλές μικρόφωνο κατά τη διάρκεια του τυφώνα Ίαν», έγραψε ένας τηλεθεατής στο Twitter.

Η Galer υπερασπίστηκε γρήγορα την αποτελεσματική έμπνευση που είχε εν μέσω καταιγίδας, με μία σειρά από stories στο Instagram.«Πολλοί άνθρωποι ρωτούν τι είναι στο μικρόφωνό μου. Είναι αυτό που νομίζετε ότι είναι. Είναι ένα προφυλακτικό. Βοηθά στην προστασία του εξοπλισμού. Δεν μπορείς να βρέξεις αυτά τα μικρόφωνα. Έχει πολύ αέρα και πολύ βροχή, οπότε πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε και αυτό είναι να βάλουμε ένα προφυλακτικό στο μικρόφωνο».

Ο συνάδελφος της Galer, ο Jeff Butera του ABC7, μοιράστηκε στη συνέχεια τη δική του φωτογραφία του μικροφώνου της Galer.

Ο ίδιος ανέβασε την εικόνα στο Twitter μαζί με μια αυθάδη λεζάντα, γράφοντας «ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΥΦΩΝΕΣ».«Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για να στεγανοποιήσει ένα μικρόφωνο. Η συνάδελφός μου @kylagaler δέχεται πολλές ερωτήσεις, χαχα. Στιγμή ελαφρότητας σε αυτή την άσχημη καταιγίδα... #HurricaneIan».

Μετά τις προειδοποιήσεις για ακραίους ανέμους που έχουν εκδοθεί για την περιοχή του Φορτ Μάιερς, οι ειδικοί προειδοποιούν τους κατοίκους για κύματα ύψους έως και 18 μέτρων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ