Έκρυβε ναρκωτικά στην ουρά του ο Μπάρνι ο δεινόσαυρος;

Φήμες για ναρκωτικά, απειλές θανάτου και μίσος, αποκαλύπτει ένα ντοκιμαντέρ για τη δημοφιλή παιδική εκπομπή με τον ανθρωπόμορφο δεινόσαυρο.

Article featured image
Article featured image


H σκοτεινή, αρνητική πλευρά της αμερικανικής δημοφιλούς παιδικής εκπομπής «Barney & Friends» (Ο Μπάρνι και οι φίλοι του) προβάλλεται στη σειρά ντοκιμαντέρ «I Love You, You Hate Me (Σ’ αγαπώ, Με μισείς)», που θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου.

Στη σειρά της υπηρεσίας streaming «Peackock» μιλούν άνθρωποι που συμμετείχαν στην εκπομπή, μεταξύ άλλων, οι ηθοποιοί Μπομπ Γουέστ και Ντέιβιντ Τζόινερ, που δάνεισαν τη φωνή τους στον πρωταγωνιστή, Μπάρνι, τον πράσινο και μοβ ανθρωπόμορφο δεινόσαυρο.Παρ' όλο που η δημιουργός της εκπομπής, Σέριλ Λιτς, ήθελε αρχικά ο Μπάρνι να γίνει σύμβολο «συμπερίληψης» και «αποδοχής», η μεγάλη επιτυχία του αντιμετωπίστηκε με μίσος και αντιδράσεις, τόσο πολύ που ο Μπομπ Γουέστ δέχθηκε «βίαιες και σαφείς» απειλές θανάτου με στόχο τον ίδιο και τα μέλη της οικογένειάς του. Κυκλοφορούσαν, επίσης, φήμες ότι ο Μπάρνι έκρυβε ναρκωτικά στην ουρά του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ